SamsungYleinen

Ensimmäinen arvostelu julkaisemattomasta Samsung Galaxy S21 FE -puhelimesta julkaistiin – ”näytössä vihertävä sävy”

Samsung Galaxy S21 FE:n vihreä väriversio videolla.

Samsung ei ole vielä julkaissut pitkään viivästynyttä Galaxy S21 FE -älypuhelintaan, mutta joissakin maissa jälleenmyyjät ovat myyneet puhelinta jo asiakkaille. Tämä onn mahdollistanut kuluttajien jo arvostelevan puhelinta ennen julkaisua, joten YouTube-palveluun on ladattu muutamia unboxing-videoita.

Yksi puhelimen omistaja on tehnyt kaksi videota, joista toisella puretaan laitteen myyntipakkaus ja toisella arvosteluvideolla vastataan kysymyksiin laitteesta sekä käydään sitä tarkemmin läpi. Unboxing-videolta huomataan selvästi, että Galaxy S21 FE:n paketti on ohut, eikä se pidä sisällään enää laturia. Puhelimen ohella paketissa on SIM-korttiluukun avaustyökalu, USB-kaapeli sekä pikakäyttöopas.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Videolla Galaxy S21 FE on esillä vihreässä väriversiossa ja muotoilu on täysin samanlainen kuin vuotokuvissa on nähty jo puolen vuoden ajan. Toinen videoista on ensimmäinen englanninkielinen arvostelu puhelimesta, josta saadaan vahvistus muun muassa Snapdragon 888 -järjestelmäpiirille, 4500 milliampeeritunnin akulle sekä muille avainominaisuuksille. Arvostelija väittää videolla myöskin näytössä olevan huomattavissa vihertävä sävy.

Videot voi katsoa alapuolelta.Aikaisempien vuotojen mukaan Samsung Galaxy S21 FE -puhelimessa tultaisiin näkemään 6,4 tuuman 120 hertsin AMOLED-näyttöpaneeli, Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri sekä 12 megapikselin kolmoiskamera. Puhelimessa odotetaan olevan myös 4500 milliampeeritunnin akku sekä IP68-luokituksen mukainen vedenkestävyys. Huhuissa hinnan on odotettu alkavan 749 eurosta ainakin Saksan markkinoilla. Puhelimen kaikki vuotaneet tiedot voi tarkistamaan aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Samsungin on odotettu julkaisevan puhelimen heti tammikuun ensimmäisinä päivinä. Huhuissa on ollut joko 3. tammikuuta tai 4. tammikuuta 2022. Myynnin on odotettu alkavan 11. tammikuuta, joten kovin kauaa Galaxy S21 FE -puhelinta ei enää tarvitse odotella.

Samsung Galaxy S21 FE

Lähde: YouTube (MMMike)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung