NothingYleinen

OnePlussan perustajan Carl Pein uusi yritys Nothing yhteistyöhön ruotsalaisen Teenage Engineeringin kanssa

Älypuhelinvalmistaja OnePlussan entinen perustajajäsen Carl Pei on viime aikoina ollut pinnalla uuden yrityksensä kanssa. Uusi yritys kantaa nimeä Nothing ja kyseessä on kuluttajaelektroniikkaan keskittyvä eurooppalainen yritys. Tähän mennessä yhtiö on kerännyt 22 miljoonaa dollaria rahoitusta, jonka avulla Nothing tulee tuottamaan kattavan tuotteiden ekosysteemin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing ja ruotsalainen Teenage Engineering ovat ilmoittaneet yhteistyöstään. Teenage Engineering on kehittänyt yli kymmenen vuoden ajan tuotteita sellaisille henkilöille, jotka rakastavat ääntä, musiikkia ja muotoilua. Yhteistyön avulla Teenage Engineering -yrityksestä on tullut Nothingin uusi perustajakumppani.

”Olen innoissani voidessani toivottaa tervetulleeksi Teenage Engineeringin kasvavaan Nothing-perheeseen. He koostuvat parhaista suunnittelijoista ja luovista henkilöistä, joiden kanssa on ollut ilo työskennellä. Olemme yhdessä luoneet tuotesuunnitelman, joka on ainutlaatuinen ja Nothingin vision mukainen.”, kertoi Nothingin toimitusjohtaja ja perustaja Carl Pei.

Teenage Engineering -yrityksen perustajana ja toimitusjohtajana toimii Jesper Kouthoofd, joka on myös yrityksen luovajohtaja. Lisäksi hänen kerrotaan olevan Nothingin suunnittelumaailman visionääri. Nothing on myös nimittänyt suunnittelupäälliköksi Tom Howardin.

Nothing on kertonut julkaisevan ensimmäiset tuotteensa tulevien kuukausien aikana.

Lähde: Nothingin lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing