YleinenZTE

ZTE:n tulevassa Nubia Red Magic 6 -pelipuhelimessa on 165 hertsin virkistystaajuudella varusteltu näyttö

ZTE tulee julkaisemaan Kiinan markkinoilla uuden Red Magic 6 -pelipuhelimensa 4. maaliskuuta, mutta jo ennen julkaisua yhtiö on päättänyt paljastaa valikoituja ominaisuuksia. Tällä kertaa ZTE on kertonut puhelimen saavan yhden markkinoiden korkeimmalla virkistystaajuudella varustelluista näytöistä. Yleisesti monissa puhelimissa on nähty jo 120 tai 144 hertsin näyttöjä, mutta Red Magic 6 tarjoaa vieläkin korkeamman virkistystaajuuden.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Weibo-palvelussa asian on vahvistanut ZTE:n puhelinliiketoiminnan johtaja Ni Fei, joka on kertonut Red Magic 6:n saavan 165 hertsin näyttöpaneelin. Samalla on vahvistettu näytön saavan myös 400 hertsin kosketusherkkyyden. Lisäksi ZTE on aikaisemmin vahvistanut Red Magic 6 -puhelimen saavan 4500 milliampeeritunnin akun sekä 120 watin pikalatauksen. Akun kerrotaan latautuvan 5 minuutissa 50 prosentin varaustasoon.

Tuoreimpien tietojen mukaan Red Magic 6 tulee saamaan myös Snapdragon 888 -järjestelmäpiirin sekä muita huippuluokan ominaisuuksia. Virallinen julkaisu tapahtuu 4. maaliskuuta Kiinassa, mutta globaalia julkaisua odotetaan hieman myöhemmin.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen