RealmeYleinen

OnePlussan sisarbrändi julkaisee väriä vaihtavat Realme 9 Pro -puhelimet 16. helmikuuta

Realme 9 Pro

OnePlussan sisarbrändi Realme on vahvistanut julkaisevansa uudet Realme 9 Pro -älypuhelimet helmikuun puolivälissä, ja kyseessä on ennakkotietojen perusteella mielenkiintoinen keskihintaluokan mallisto. Realme on yksi maailman nopeimmin kasvavista älypuhelinbrändeistä, joka toimii OnePlussan tavoin Oppon alaisuudessa. Suomessa Realmen puhelimet tulivat hiljattain saataville.

Realme 9 Pro -sarja julkaistaan 16. helmikuuta, eli parin viikon päästä. Realmen mukaan puhelimet esitellään ympäri maailmaa, kuten Euroopassa ja Intiassa. Realme lähettää tilaisuuden suorana, ja sitä voi katsoa Realmen YouTube-kanavalta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tilaisuudessa odotetaan Realme 9 Pro- ja Realme 9 Pro+ -puhelimia, joista jälkimmäisen ominaisuuksia brändi on jo itse vahvistanut. Realme 9 Pro+ on saamassa muun muassa Dimensity 920 -järjestelmäpiirin, AMOLED-näyttöpaneelin, näytönalaisen sormenjälkilukijan sykemittauksella sekä kolmoiskameran. Pääkamerana on 50 megapikselin Sonyn IMX766 -sensori, jonka kaverina on myös optinen kuvanvakain.

Realme 9 Pro+ -puhelimen on vahvistettu tulevan tarjolle kahdessa väriversiossa, jotka ovat vihreä ja sininen. Sininen väriversio käyttää Light Shift -muotoilua, jonka avulla muutetaan takaosan väri vaaleansinisestä punaiseksi, kun puhelin altistuu auringonvalolle. Vastaava nähtiin jo aikaisemmin Vivo V23 Pro -puhelimessa.

Realme 9 Pro -perusmalli tulee todennäköisesti saamaan paljon samoja ominaisuuksia, mutta vain hieman karsitummin. Realme ei ole vielä kertonut kaikkia teknisiä tietoja, mutta ne varmistuvat varmasti viimeistään 16. helmikuuta.

Lähde: Twitter  

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme