RealmeYleinen

OnePlussan sisarbrändi julkisti huippuluokan Realme GT 2- ja Realme GT 2 Pro -puhelimet – erikoisuutena paperia muistuttava takaosa

Realme GT 2 Pro

OnePlussan sisarbrändi Realme on julkistanut kotimarkkinoillaan Kiinassa kaksi uutta huippupuhelinta, joita odotetaan myyntiin myös valituilla globaaleilla markkinoilla. Uutuuspuhelimet kantavat nimiä Realme GT 2 ja Realme GT 2 Pro. Puhelimissa on paljon samaa, mutta myös jonkin verran eroavaisuuksia.

Molemmista puhelimista on neljä väriversiota, jotka ovat musta, vihreä, valkoinen ja sininen. Väreistä valkoinen ja vihreä ovat kehitetty biopohjaisesta polymeerimateriaalista, jonka avulla jäljitetään paperin tuntua. Realmen mukaan uusi materiaali tarjoaa saman eheyden kuin muut fossiilipohjaiset materiaalit, mutta se on selvästi ekologisempi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Realme GT 2 Pro

Realme GT 2 Prossa on suuri 6,7 tuuman kokoinen LTPO 2.0 AMOLED -näyttöpaneeli, jonka tarkkuus yltää QHD+ -tasolle. Näytössä on myös adaptiivinen 1-120 hertsin virkistystaajuus ja 1000 hertsin kosketusherkkyys. Näyttöpaneelin kerrotaan tarjoavan 50 prosenttia pienemmän virrankulutuksen kuin aikaisemmat AMOLED-paneelit. Näytössä on tuki Realmen mukaan myös 10-bittisille väreille ja HDR10+ -tekniikalle. Näyttöä on suojaamassa tuorein Gorilla Glass Victus -lasipinta.

Realme GT 2 Pro

Realme GT 2 -perusversiossa on pienempi 6,62 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä korkeintaan 120 hertsin virkistystaajuus. Realme hyödyntää puhelimissa Qualcommin tuoreimpia huippupiirejä, sillä Realme GT 2 -puhelimessa on Snapdragon 888 ja Realme GT 2 Pro on saanut tuoreemman Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiirin. Puhelimissa on 8 tai 12 gigatavua RAM-muistia sekä 128, 256 tai 512 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Molemmat uutuuspuhelimet tarjoavat saman 50 megapikselin tasoisen Sony IMX766 -pääkameran, jossa on optinen kuvanvakain ja 1.0 µm pikselikoko. Realme GT 2 Prossa on myös 50 megapikselin ultralaajakulmakamera, joka tarjoaa jopa 150 asteen kuvakentän. Kolmas kameroista on mikroskooppikamera. Realme GT 2 -puhelimessa on myös ultralaajakulmakamera, mutta kolmas kamera on makrokamera.

Realme GT 2

Realme on laittanut puhelimiin 5000 milliampeeritunnin akun, jota voidaan ladata 65 watin tehoisella latauksella. Lisäksi käyttöjärjestelmänä on heti tuoreeltaan Android 12, jonka päällä on Realme UI 3.0 -käyttöliittymä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Realme GT 2 -puhelimen lähtöhinnaksi on Kiinassa ilmoitettu 2699 juania, eli noin 376 euroa. Realme GT 2 Pron hinnaksi on edullisimmillaan ilmoitettu 3899 juania, eli noin 543 euroa. Puhelimet ovat saatavilla 8. tammikuuta lähtien. Realme on tuomassa puhelimet globaalisti saataville vuoden 2022 ensimmäisen neljänneksen aikana.

Lähde: Realme (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme