MotorolaYleinen

Taittuvanäyttöinen Motorola Razr 2023 esillä live-vuotokuvassa tyylikkään punaisessa väriversiossa

Motorola Razr 2023 / Kuva: 91mobiles.com

Motorola esitteli viime vuonna tuoreimman taittuvanäyttöisen älypuhelimensa, joka kantoi nimeä Razr 2022. Tänä vuonna yhtiöltä odotetaan uutta versiota, joka kantaa nimeä Motorola Razr 2023. Puhelimesta on aikaisemmin nähty ensimmäisiä vuotokuvia, mutta nyt nettiin on vuodettu ensimmäinen live-vuotokuva.

Ainutlaatuisessa live-vuotokuvassa on esillä Motorola Razr 2023 -puhelimen tyylikäs punainen väriversio. Kyseessä on todennäköisesti Viva Magenta -nimellä tunnettu väri, jollainen on nähty aikaisemmin myös Edge 30 Fusion -puhelimessa. Vuotokuvassa olevan puhelimen mallikoodi on XT2321-3.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tältä saattaa näyttää Motorola Razr 2023.

Kuvasta nähdään puhelimen takaosan, kehyksen ja saranan olevan punainen, mutta yläosa on musta. Tämä on loogista, sillä yläosan odotetaan olevan pitkälti kokonaan näyttöä, jonka takia musta kiiltävä lasipinta on järkevä. Puhelimessa nähdään kaksi kameraa sekä LED-salamavalo.

Aikaisemmat vuotokuvat ovat paljastaneet ulkopuolen näytön ympäröivän jopa kamerasensorit, vaikka sitä uudesta kuvasta ei nähdäkään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Razr 2023 -puhelimen koodinimen on tiedetty olevan ”Juno”. Toistaiseksi tarkkoja teknisiä tietoja ei ole vuotanut, mutta odotettavasti julkaisua saadaan vielä hyvä tovi odottaa. Motorola toi vasta myyntiin edellisen sukupolven puhelimen, joten Razr 2023 voidaan nähdä aikaisintaan kesällä.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola