RealmeYleinen

OnePlussan sisarbrändi Realme yllättävään yhteistyöhön luksuskellovalmistajan kanssa

Realmen odotetaan julkaisevan lähiaikoina uudet Realme 12 -sarjan puhelimet. Realme 12 Pro sekä Realme 12 Pro+ on nähty tähän mennessä jo muun muassa viranomaistietokannoissa, joista selviää joitakin puhelimien tietoja. 

Nyt tulevasta Realme 12 Pro+ -puhelimesta on paljastunut vuotokuva, jonka mukaan Realme olisi tekemässä yhteistyötä lukuskellovalmistaja Rolexin kanssa. Puhelimesta olisi tulossa mukautettu variantti, jonka takapuolella olisi sinistä nahkaa sekä kultaisia korostuksia. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvan Rolex Oyster Perpetual Datejust -kellossa on päivämäärä 28. tammikuuta, joka voisi viitata julkaisuajankohtaan. Rolexilla ei tällä hetkellä ole kellosta sinisellä kellotaululla varustettua mallia, joten myös Rolexilta voisi olla tulossa rajoitettuun myyntiin sinisellä kellotaululla varustettu versio kellosta. Myyntiin saapuessaan kellolla olisi hintaa noin 15 000 euroa. 

Täysin uusi huhu itse luksuskellovalmistajan kanssa tehty puhelin ei ole, sillä aiemmin Realme on paljastanut, että yhtiö tekee yhteistyötä luksuskellosuunnittelija Olliver Saveon kanssa. Tuolloin kellomerkistä ei kuitenkaan vielä kerrottu, mutta postauksessaan Realme käytti Rolexin logoon viittaavaa kruunuemojia. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvassa Saveon pitelee kädessään todennäköisesti Realme 12 Pro –puhelimen kameran kehystä. Kehyksen muodot ovat selkeät, joten niitä on helppo verrata aiemmin vuotaneisiin kuviin kyseisestä puhelimesta. 

Realme 12 Pro- sekä Realme 12 Pro+ -puhelimissa on tähän astisten vuotojen mukaan 6,7 tuumaiset Full HD+ -tasoiset AMOLED-näytöt sekä todennäköisesti Qualcommin Snapdragon 7 Gen 2 –järjestelmäpiirit. Tallennustilaa löytyy 128, 256, 512 gigatavun tai yhden teratavun verran. RAM-muistivaihtoedot ovat 6, 8, 12 tai 16 gigatavua. Molemmissa puhelimissa olisi kolme takakameraa, joista pääkameran tarkkuus olisi 50 megapikseliä. 

Lähde: Gsmarena, X-viestipalvelu 

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme