RealmeYleinen

OnePlussan sisarbrändi vahvisti Realme Pad Mini -tabletin – julkaisi ensimmäiset viralliset kuvat ja tiedot

Realme Pad Mini

Oppon tytärbrändi ja OnePlussan sisarbrändi Realme on tänään vahvistanut julkaisevansa järjestyksessään toisen tablettinsa pian. Viime vuonna nähtiin Realmen ensimmäinen tabletti, joka kantoi nimeä Realme Pad, mutta nyt tuleva tabletti kantaa nimeä Realme Pad Mini. Nimensäkin mukaisesti kyseessä on pienemmällä näytöllä varusteltu laite.

Realme Pad Mini -tabletin julkaisun on vahvistettu tapahtuvan pian Filippiineillä, joka tulee olemaan maailman ensimmäinen markkina, jossa uusi tabletti on saatavilla. Realme on kertonut jo tässä vaiheessa tabletista muutamia yksityiskohtia sekä julkaissut tarkkoja tuotekuvia. Tarkkaa julkaisupäivää tai hinnoittelua ei ole toistaiseksi valitettavasti vahvistettu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Realme Pad Mini

Tabletissa on vahvistettu olevan ohut 7,6 millimetrin paksuinen rakenne ja painoa on 372 grammaa. Tabletti on valmistettu pääosin alumiinista ja siitä on kaksi väriversiota, jotka ovat harmaa ja sininen. Realme Pad Minin näyttö on kooltaan 8,7 tuumaa ja sen tarkkuus yltää 1340 x 800 pikseliin. Näytössä on luvattu olevan tuki silmäystävällisille tiloille, joita ovat muun muassa lukutila, tumma tila sekä auringonvalon tilan.

Tehoista on vastaamassa Unisoc T616 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 3 tai 4 gigatavua RAM-muistia. Lisäksi sisäistä tallennustilaa on versiosta riippuen 32 tai 64 gigatavua. Realme Pad Mini tulee muistikorttia aina yhteen teratavuun asti. Akunkesto on kookkaan 6400 milliampeeritunnin akun varassa, jota voidaan ladata 18 watin pikalatauksella. Realme Pad Mini tulee saataville LTE- ja Wi-Fi-versioissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Todennäköisesti vielä tarkemmat tiedot tabletista tullaan julkaisemaan myöhemmin, kunhan tabletti julkaistaan kunnolla. Realme Pad Minia voidaan odottaa laajemminkin myyntiin, sillä myös Realme Pad oli saatavilla Aasiassa ja Euroopassa.

Realme Pad Mini

Lähde: Ungeek.ph

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]obiili.fi

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme