RealmeYleinen

OnePlussan sisarbrändiltä ensimmäinen Note-puhelin – Tässä on Realme Note 50

OnePlussan sisarbrändi Realme on julkistanut Filippiineillä uuden Realme Note 50 -älypuhelimen, joka edustaa ensimmäisenä uutta Note-mallistoa. Kyseessä on lähtötason puhelin, joka tuo mukanaan melko olemattomia teknisiä ominaisuuksia.

Puhelimessa on 6,74 tuuman kokoinen näyttöpaneeli, joka perustuu LCD-tekniikkaan. Näytössä on HD+ -tarkkuus eli 1600 x 720 pikseliä sekä mukana on 90 hertsin virkistystaajuus. Realme on kertonut puhelimen olevan 7,99 millimetriä paksu ja painaa 186 grammaa. Note 50 on saanut myös IP54-luokituksen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista on vastaamassa Unisoc T612 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Laitteessa on tuki muistikortille. Käyttöjärjestelmäksi kerrotaan Android 13 Go, jossa on Realme UI.

Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata 10 watin teholla USB-C-liittimen kautta. Kameroita on takaosassa kaksi, jotka ovat 13 megapikselin pääkamera sekä mustavalkokamera. Etuosassa on 5 megapikselin selfiekamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muita mainittavia ominaisuuksia ovat kuulokeliitin, dual-SIM-tuki sekä Bluetooth 5.0.

Realme Note 50:n hinnaksi on kerrottu 3599 pesoa, joka vastaa 59 euroa.

Lähde: Realme

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme