HMDYleinen

Tältäkö näyttää ensimmäinen HMD-puhelin? Vuotokuva paljastaa mysteerilaitteen

Tältäkö näyttää ensimmäinen HMD-puhelin?

Suomalainen HMD Global on siirtymässä tänä vuonna usean brändin strategiaan. Valmistaja on aikaisemmin tunnettu Nokia-puhelimista, mutta jatkossa yhtiö on tuomassa markkinoille omia HMD-brändiä kantavia laitteita. Nyt nettiin on vuotanut kuva ensimmäisestä uutuuspuhelimesta, joka kantaa HMD-brändiä.

91mobiles.com-sivusto on saanut käsiinsä kuvia puhelimesta, jonka mallikoodi on N159V. Laitteen virallisesta mallinimestä ei ole tietoa, mutta sen julkaisu voisi tapahtua kevään aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvan perusteella kyseessä on alemman keskihintaluokan laite, joka nähdään nyt mattamustassa värissään. Puhelimen takaosassa on HMD-logo ja laatikkomainen kamera-alue. Kameroita on kaksi kappaletta ja rinnalla on LED-salamavalo.

Kuva paljastaa puhelimen etuosassa olevan näyttö, jossa on etukameraa varten tehty reikä. Laitteessa on myös oikean kylkeen sijoitettu virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Vasemmassa kyljessä on SIM-korttiluukku. Kuva ei paljasta oikeastaan muuta, vaan antaa ensivilauksen siihen, mitä on nähtävästi odotettavissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvan ohella vuoto ei paljasta mitään puhelimen tekniikasta. On myös hyvä huomata, että kuvan aitoutta ei voida todentaa, joten se voi olla myös jonkun toteuttama luonnoskuva.

Aikaisemmin HMD Global esitteli jo M-KOPA X1 -puhelimen, joka oli ensimmäinen ”Designed by HMD” -laite afrikkalaiselle kumppanille.

Odotettavasti nyt vuotaneesta puhelimesta kuullaan lisätietoja tulevina viikkoina. HMD Global voisi julkistaa uutuuksia esimerkiksi MWC-messuilla helmikuun lopulla.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Olisipas alle 6″ näytöllä. Harmi kun mikään hieman tunnetumpi yritys ei tee oikeasti kompakteja puhelimia.

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD