RealmeYleinen

OnePlussan sisarbrändin uudet Realme GT 2 -puhelimet julkaistaan globaalisti 28. helmikuuta

OnePlussan sisarbrändi Realme on ilmoittanut järjestävänsä MWC-messuilla 28. helmikuuta uusien Realme GT 2 -malliston puhelimien globaalin julkaisutilaisuuden. Jo aikaisemmin tammikuussa Realme esitteli puhelimet kotimarkkinoillaan Kiinassa, mutta kertoi jo tuolloin puhelimien tulevan tarjolle globaalisti pian.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tilaisuuden aikana Realmelta ei odoteta enää mitään yllätyksiä, vaan Realme GT 2- ja Realme Gt 2 Pro -puhelimet ovat todennäköisesti pitkälti identtisiä myös globaaleilla markkinoilla. Vasta eilen Realme julkaisi uudet Realme 9 Pro -sarjan puhelimet, joiden ilmoitettiin tulevan myös Suomessa saataville pian. Realmen lisäävän läsnäoloaan Suomessa, niin myös odotettavasti Realme GT 2 -puhelimet saattavat tulla Suomessa saataville kevään aikana.

Realme GT 2 -sarja tarjoaa huippuluokan ominaisuuksia tutulla Realmen tyylillä. Realme GT 2 Prossa on suuri 6,7 tuuman AMOLED-näyttö, jossa on QHD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista on vastaamassa Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri ja kameroiden osalta tarjolla on muun muassa 50 megapikselin pääkamera sekä 150 asteen kuvakenttään yltävä 50 megapikselin ultralaajakulmakamera.

Realme GT 2 -perusmalli on hieman karsitumpi, mutta tehoista on edelleen vastaamassa tehokas viime vuoden Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri. Lisäksi perusmallin näyttö on pienempi 6,62 tuumaa, mutta se perustuu edelleen AMOLED-tekniikkaan ja tarjoaa 120 hertsin virkistystaajuuden. Tarkemmin Realme GT 2- ja Realme GT 2 Pro -puhelimiin voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Globaalissa julkaisussa Realme tulee vahvistamaan todennäköisesti puhelimien saatavuuden ja hinnoittelun Euroopassa.

Lähde: Gsmarena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme