LenovoYleinen

Lenovo julkistaa useita uusia tuotteita 28. helmikuuta – odotuksissa pelipuhelin ja -tabletti

Lenovo julkistaa uusia Legion-tuotteita 28. helmikuuta.

Lenovo on ilmoittanut järjestävänsä uusien tuotteiden julkaisutilaisuuden kotimarkkinoillaan Kiinassa 28. helmikuuta. Kyseessä on ennakkotietojen mukaan suuri tilaisuus, jossa esitellään useita uusia tuotteita erityisesti pelaajille.

Toistaiseksi Lenovo ei ole tarkkaan maininnut, mitkä tuotteet tilaisuudessa julkaistaan, mutta odotettavissa on Legion-tuoteperheen julkaisuja. Kyseessä on pelaajille suunnattu mallisto, joka sisältää tuotteita puhelimista aina tietokoneisiin asti. Lenovo on vihjaillut aikaisemmin tulossa olevan Legion Y90 -pelipuhelin sekä Legion Y700 -pelitabletti. Näiden laitteiden lisäksi Lenovon odotetaan esittelevän ainakin neljä pelaajille suunnattua kannettavaa tietokonetta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lenovo Legion Y700

Aikaisempien raporttien mukaan Legion Y700 tulisi olemaan mielenkiintoinen kompakti pelitabletti. Siinä on vahvistettu olevan 8,8 tuuman 2K-näyttöpaneeli, Snapdragon 870 -järjestelmäpiiri sekä JBL:n kanssa viritetyt kaiuttimet. Näytön odotetaan tukevan korkeaa 120 hertsin virkistystaajuutta. Toistaiseksi ei ole tiedossa suunnitteleeko Lenovo tabletin julkaisua globaaleille markkinoille.

Tältä näyttää Lenovo Legion Y90 -puhelimen takaosa.

Lenovo Legion Y90 -pelipuhelimestakin on nähty ja kuultu muutamia yksityiskohtia. Puhelimeen odotetaan muun muassa Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiriä, suurta 6,92 tuuman AMOLED-näyttöä 144 hertsin virkistystaajuudella sekä 5600 milliampeeritunnin akkua. Puhelinta odotetaan myyntiin myös globaalisti, mutta todennäköisesti Legion Phone 3 -mallinimen alaisuudessa.

Useita uutuuksia on myös Lenovolta tulossa helmikuun lopulla, joista kuullaan varmasti pian lisää.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Lenovo