OnePlusYleinen

OnePlussan taittuvanäyttöinen puhelin julkaistaneen 29. elokuuta – Nimi saattaa yllättää

OnePlus V Fold / Kuva: OnLeaks

OnePlus on itse vahvistanut julkaisevansa ensimmäisen taittuvanäyttöisen älypuhelimensa globaaleille markkinoille vuoden 2023 kolmannen neljänneksen aikana, eli heinä-syyskuussa. Puhelimesta on kuultu huhuja sekä nähty mallinnuskuvia jo aikaisemmin, mutta nyt tuorein raportti kertoo nimen sekä julkaisupäivän.

Tiedoistaan tunnettu Twitter-käyttäjä Max Jambor on kertonut heinäkuun alussa, että OnePlus on ottamassa puhelimensa kanssa hieman kilpailijoista erottuvan lähestymistavan ainakin nimeämisessä. Puhelimen nimi saattaisi nimittäin olla ”OnePlus Open”, joka on selvästi erilainen kuin kilpailijoiden käyttävät ”Fold” ja ”Flip” -nimet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisäksi tuoreemmassa raportissa Jambor kertoo, että OnePlus Open tullaan julkaisemaan 29. elokuuta. Aikaisemmat raportit ovat kertoneet julkaisun tapahtuvan elokuun aikana, mutta nyt myös päivämäärä on paljastunut. Odotuksien mukaan julkaisu tapahtuu New Yorkissa, vaikka asiaa ei ole vielä OnePlussan toimesta vahvistettu.

OnePlus Open on huippuluokan taittuvanäyttöinen älypuhelin, jossa ei ole teknisistä ominaisuuksista säästelty. Puhelimeen on tulossa 7,8 tuuman sisänäyttö sekä 6,3 tuuman näyttö ulkopuolelle. Tehoista vastannee Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri ja takaosassa on Hasselbladin kanssa kehitetyt kamerat. OnePlus tarjoisi tietojen mukaan 4800 milliampeeritunnin akun sekä 67 watin pikalatauksen. Tarkemmin vuotoihin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus on julkaisemassa tänä vuonna myös uuden OnePlus 12 -puhelimen. Jamborin mukaan OnePlus 12 julkaistaan joulukuussa Kiinan markkinoilla. Odotettavasti julkaisu globaalisti on myöhemmin, mahdollisesti vuoden 2024 alussa.


Lähde: Smartprix.com, Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus