OnePlusYleinen

Tässäkö on OnePlus Watch 3? OnePlussan uusi älykello esillä viranomaiskuvissa, myös tietoja paljastui

Väitetty kuva OnePlus Watch 3 -älykellosta.

OnePlus julkisti aikaisemmin tänä vuonna uuden Watch 2 -älykellon, joka nähtiin monta vuotta ensimmäisen älykellon jälkeen. Tänään Kiinan televiranomainen Tenaa on jakanut kuvan sekä teknisiä tietoja seuraavasta OnePlus-älykellosta, jonka mallikoodi on ”OPWW234”.

Kuvassa nähdään kello, jossa on pyöreä kellotaulu ja näytöllä on OnePlus-logo. Kellon oikeassa reunassa on kaksi painiketta, mutta oikeastaan muita mielenkiintoisia yksityiskohtia kuvasta on vaikea erottaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi kellon virallinen tuotenimi ei ole tiedossa, mutta huhuissa puhutaan OnePlus Watch 3:sta. Olisi kuitenkin erikoista, että OnePlus julkistaisi seuraajan Watch 2:lle vain muutamia kuukausia julkaisun jälkeen.

Uusi älykello on saanut myös BIS- ja TUV -sertifikaatit mallinumerolla OPWWE234. Toistaiseksi kellosta ei ole paljoa tietoja, mutta sertifiointitietojen mukaan tarjolla olisi 500 milliampeeritunnin akku sekä tuki 10 watin lataukselle. Lisäksi kello saisi tuen eSIM-teknologialle. Lisäksi kellossa on Bluetooth, GPS, NFC, Glonass ja Wlan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Todennäköisesti väitetystä OnePlus Watch 3 -älykellosta kuullaan lisätietoja lähempänä. Samainen kello saatetaan nähdä myös Oppo-brändin alaisuudessa valituilla markkinoilla, sillä myös OnePlus Watch 2 olisi sama laite kuin Oppo Watch X.

OnePlus Watch 2

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus