MotorolaYleinen

Motorola Razr 50 Ultran vuotanut mainosvideo vahvistaa IPX8-luokituksen mukaisen vedenkestävyyden sekä tuen Moto AI -tekoälylle

Vuotanut kuva Motorola Razr 50 Ultrasta.

Motorola tulee julkistamaan uudet Razr 50 -sarjan taittuvanäyttöiset puhelimet ensi viikolla 25. kesäkuuta. Tilaisuudesta on jo jaettu ensimmäisiä vihjauksia virallisesti, mutta nyt X-palveluun on jaettu Motorola Razr 50 Ultran viralliselta vaikuttava mainosvideo.

MysteryLupin-käyttäjänimellä tunnettu käyttäjä on jakanut videon, joka esittelee uuden Motorola Razr 50 Ultran monesta eri kulmasta sekä video vahvistaa suurimmat uudistukset. Oikeastaan videolla nähdään Motorola Razr+ 2024, joka on Razr 50 Ultran nimi Yhdysvaltojen markkinoilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Videolla korostetaan muun muassa Moto AI -tekoälyominaisuuksia, jotka nähtiin ensimmäisen kerran Edge 50 -sarjan älypuhelimissa. Video vahvistaa Razr 50 Ultran myös saavan IPX8-tason vedenkestävyyden. Kyseessä on selvä parannus edeltäjän IP52-luokitukseen. Laitteen pitäisi siis kestää vettä selvästi paremmin.

Videolla kerrotaan myös kameroista mielenkiintoinen yksityiskohta. Motorola Razr 50 Ultra on saamassa telekameran pääkameran rinnalle. Usein valmistajat ovat käyttäneet ennemmin ultralaajakulmakameraa, mutta nyt Motorolan lähestymistapa on hieman erilainen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola on tuomassa puhelimen ulkopuolelle myös suuren näyttöpaneelin, joka on suurempi kuin tavallisesti saman kategorian laitteissa. Ulkonäytöllä voidaan avata sovelluksia ja hallita puhelinta kuin suuremmalta näytöltäkin.

Aikaisempien vuotojen mukaan Motorola on varustellut Razr 50 Ultran entistäkin suuremmalla 4,0 tuuman ulkopuolen näytöllä, joka yltää lähes reunasta reunaan. Sisäpuolella olisi 6,9 tuuman taittuva näyttöpaneeli. Lisäksi puhelimessa olisi Snapdragon 8s Gen 3 -järjestelmäpiiri, 50 megapikselin kaksoiskamera (50 + 50) sekä 32 megapikselin etukamera. Akun koko olisi 4000 milliampeerituntia ja sen lataus onnistuu 45 watin teholla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Razr 50 Ultran odotetaan asettuvan hinnaltaan 1199 euroon 12 + 512 gigatavun muistiversiossa.

Lähde: X

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola