AppleYleinen

Apple Watch Series 7 -älykelloista löytyy jo tarkkoja kopioita – antavat hyvän kuvan tulevista älykelloista

Apple tulee julkaisemaan todennäköisesti syyskuun aikana uudet Apple Watch Series 7 -älykellot, jotka tulevat saamaan ainakin uudistetun ulkoisen muotoilun. Älykelloista on nähty jo CAD-mallinnukseen perustuvia vuotokuvia, mutta nyt on julkaistua kuvia kiinalaisista kellojen tarkoista kopioista. Vaikka kyseessä ovat vain kopiot, niin ne saattavat paljastaa yllättävän hyvin tulevat ulkoiset uudistukset.

Twitter-käyttäjä Majin Bu on julkaissut kuvia Apple Watch Series 7 -älykellojen kopioista, joita myydään jo Kiinassa ennen varsinaisten Applen älykellojen julkaisua. Kuvissa nähdään kellon muotoilun olevan hyvin lähellä odotettua, sillä kehys on tasainen ja oikeassa kyljessä on esillä pyöreä painike, mikrofonireikä sekä toinen perinteisempi painike. Yksi odotetuista uudistuksista muotoilussa on vihreä väriversio, jota ei ole aikaisemmin nähty Applen älykelloissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tulevat Apple Watch Series 7 -älykellot ovat aikaisempien huhujen mukaan tulossa tarjolle 41 millimetrin ja 45 millimetrin kokoversioissa, jotka korvaavat nykyiset 40 millimetrin ja 44 millimetrin kokoversiot, joita Apple on tarjonnut Watch Series 4 -kelloista lähtien.

Apple Watch Series 7 -älykellojen painopiste tulee olemaan akunkestossa, eikä uusia sensoreita sen takia olla tulossa näkemään. Toki edelleen joissain huhuissa puhutaan uudesta verensokerianturista, mutta se saatetaan nähdä myös vasta ensi vuoden älykelloissa. Aikaisemmin Apple on mainostanut kellojaan 18 tunnin akunkestolla, mutta tällä kertaa odotuksissa on parempi akunkesto.

Applelta voidaan odottaa Watch Series 7 -älykelloihin keskittyvää julkaisua jo syyskuun aikana, jos on uskomista tuoreimpia raportteja. Applelta odotetaan syyskuussa myös uusia iPhone 13 -älypuhelimia sekä iPad-tabletteja.

Lähde: Twitter (Majin Bu)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple