AndroidOPPOYleinen

OPPO aikoo valloittaa Euroopan markkinat

Qualcomm on järjestänyt Kiinassa keskustelutilaisuuden, johon on osallistunut lukuisien älypuhelinvalmistajien ylimpään johtoon kuuluvia hahmoja. Erityisesti kiinnostus kohdistui kiinalaisen OPPO:n toimitusjohtaja Tony Cheniin, joka paljasti tietoja yrityksen suunnitelmista. Tilaisuuteen osallistui myös Xiaomin perustajajäsen Bin Lin, Vivon toimitusjohtaja Wei Shen sekä Lenovon puheenjohtaja Aymar de Lencquesaing.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OPPO:n toimitusjohtaja Tony Chen kertoi IThome.com -verkkosivuston mukaan, että yhtiön suunnitelmiin kuuluu myös laajentaminen Euroopan markkinoille. Chen ei itse usko, että Kiinan ja ulkomaisten markkinoiden välillä olisi selkeää eroa. OPPO:lla on jo vahva asema Kiinassa ja viime vuonna yhtiö laajensi tarjontaa myös lukuisille muille markkinoille muun muassa kehitysmaissa.

Jo aikaisemmin OPPO on kertonut halustaan tuoda puhelimensa myyntiin Japanissa ja ensimmäiset puhelimet tullaan julkaisemaan jo hyvin pian. Toistaiseksi ei ole tiedossa, millä aikavälillä OPPO:n olisi tarkoitus laajentaa tarjontaansa myös Euroopassa.

Lähde: IThome.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Saa nähdä, miten käy maailman valloituksen?
    Pienestähän kaikki isokin on aikanaan lähtenyt.

  2. Oppon sisaryhtiö OnePlus on jo täällä ja ihan hyvin menestynyt.
    Käsittääkseni niillä on sama emoyhtiö.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android