OPPOYleinen

Oppo julkaisi uudet Find X2- ja Find X2 Pro -huippupuhelimet – pääpaino kameroissa ja näytössä

Oppo on julkaissut globaalisti uudet Find X2- ja Find X2 Pro -älypuhelimensa, jotka asettuvat yhtiön mallistojen kärkipäähän. Molemmat puhelimet ovat varusteltuna mielenkiintoisilla kameroilla, 5G-yhteydellä sekä suurella ja tarkalla näytöllä. Oppo on ilmoittanut uutuuspuhelimien hinnoittelun asettuvan Euroopassa edullisimmillaan 999 euroon.

Molemmissa puhelimissa on suuri 6,7 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli, joka kaartuu hieman molemmilta reunoiltaan. Näytön tarkkuus yltää QHD+ -tasolle, eli siinä on 3168 x 1440 pikseliä. Oppo luottaa myöskin 120 hertsin virkistystaajuuteen, jonka pitäisi taata aikaisempaa sulavampi käyttökokemus. Kirkkaus näytössä yltää jopa 1200 nitiin. Puhelimissa on myös ”O1 Ultra Vision Engine” -piiri, joka parantaa videosisältöä. Näyttö tukee nyt HDR ja Motion Clear -ominaisuuksia, lisäksi näyttöön on integroitu sormenjälkilukija.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kamerapuolella Find X2 Pro tarjoaa kolmoiskameran, joka koostuu kahdesta Sonyn 48 megapikselin sensorista. Toinen on pääkameraa varten ja toinen ultralaajakulmakuvausta varten. Kolmas kameroista on 13 megapikselin periskooppikamera, joka kykenee 5x optiseen zoomaukseen, 10x hybrid zoomaukseen sekä jopa 60x digitaaliseen zoomaukseen. Oppo on varustellut Find X2 -perusversion 48 megapikselin pääkameralla, 12 megapikselin ultralaajakulmakameralla sekä 13 megapikselin perinteisellä telekameralla. Molempien puhelimien etukameroiden tarkkuus on 32 megapikseliä.

Tehoista uutuuspuhelimissa on vastaamassa Snapdragon 865 -järjestelmäpiiri, johon on liitetty Snapdragon X55 -5G-modeemi. Oppo on pakannut puhelimiin jopa 12 gigatavua LPDDR5 RAM-muistia sekä 256 tai 512 gigatavua UFS 3.0 -tallennustilaa. Puhelimissa on myös stereokaiuttimet sekä NFC. Rakenteeltaan puhelimet ovat lasia, mutta tarjolla on myös kaksi nahkaista erikoisversiota.

Akunkestosta on vastaamassa Find X2 -mallissa 4200 milliampeeritunnin akku, kun Find X2 Prossa on suurempi 4260 milliampeeritunnin akku. Puhelimet tukevat 65 watin SuperVOOC-pikalatausta USB-C-tyypin liittimen kautta. Käyttöjärjestelmänä Oppo hyödyntää luonnollisesti Android 10 -versiota, jonka päällä hyrrää yhtiön oma ColorOS 7.1 -käyttöjärjestelmä.

Uutuuspuhelimet tulevat myyntiin valikoiduilla Euroopan markkinoilla, mutta Suomessa niitä ei tulla kaupoissa asti näkemään. Euroopassa Find X2 -puhelimen hinta on 999 euroa ja Find X2 Pron vastaavasti 1199 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Oppon lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OPPO