OPPOYleinen

Oppo kopioi härskisti vuorostaan OnePlussaa – uusi OPPO K10X on tuttu puhelin uudella nimellä

Oppo K10X

Oppo on julkistanut kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden Oppo K10X -mallinimeä kantavan älypuhelimen. Kyseessä on yllättävän tuttu laite, sillä se on käytännössä vain uudelleenbrändätty versio OnePlussan keväällä julkaisemasta OnePlus Nord CE 2 Lite -puhelimesta. Sama puhelin on esitelty myös Realme 9 Pro -puhelimena, joten saman laitteen voi saada nyt ainakin kolmella eri brändillä.

Oppo K10X tarjoaa 6,6 tuuman LCD-näyttöpaneeli korkealla 120 hertsin virkistystaajuudella. Näytössä on Full HD+ -tarkkuus (2412 x 1080), 20:9-kuvasuhde sekä etukameraa varten tehty reikä vasemmassa yläkulmassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 695 -järjestelmäpiiri, jossa on tuki 5G-yhteyksille. LPDDR4x-versioon perustuvaa RAM-muistia on 8 tai 12 gigatavua ja sisäistä UFS 2.2 -tallennustilaa vastaavasti 128 tai 256 gigatavua. Tarjolla on myös muistikorttipaikka aina teratavuun asti.

Akunkesto on 5000 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä voidaan ladata 67 watin SuperVOOC-latauksella. OnePlussan ja Realmen versioissa akun lataus rajoittui 33 wattiin, joten latauksen osalta on saatu pientä päivitystä Kiinan markkinoille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa on kolmoiskamera, joka koostuu 64 megapikselin pääkamerasta, 2 megapikselin syvyyskamerasta sekä 2 megapikselin makrokamerasta. Ultralaajakulmakameraa ei puhelimessa ole. Etuosassa on 16 megapikselin selfiekamera.

Sormenjälkilukija on asetettuna puhelimen kylkeen virtapainikkeeseen ja Oppo on säästänyt 3,5 millimetrin kuulokeliittimen. Käyttöjärjestelmänä on Android 12, jonka päällä hyrrää ColorOS 12.1 -käyttöliittymä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kiinassa Oppo on kertonut puhelimen tulevan myyntiin kahdessa väriversiossa, jotka ovat Aurora sekä Polar Black. Puhelimen hinnat alkavat 8 + 128 gigatavun versiossa 1499 juanista ja 12 + 256 gigatavun versio maksaa 1999 juania. Hinnat ovat suoraan muunnettuna 214 euroa sekä 286 euroa.

Lähde: Oppo

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OPPO