OPPOYleinen

Oppo kopioi OnePlus Padin – Oppo Pad 2 -tabletissa vain erilaiset värit ja logo

Oppo Pad

Oppo on julkistanut Kiinassa uusien Find X6 -sarjan lippulaivapuhelimien rinnalla myös Oppo Pad 2 -tabletin. Kyseessä ei ole kuitenkaan mitään muuta kuin uudelleen brändätty versio aikaisemmin julkaistusta OnePlus Pad -tabletista.

Tablettien välillä ei ole mitään merkittävää eroavaisuutta. Oppo Pad 2 -tabletissa on tuttu alumiinirunko, jossa on tällä kertaa OnePlussan logon sijasta Oppon logo. Tabletista on myös kaksi väriversiota, jotka ovat kulta ja harmaa. OnePlus Pad -tabletista on ainoastaan vihreä väri.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Oppo Pad 2 -tablettiin on siis saatu 11,61 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli, jossa on 2800 x 2000 pikselin tarkkuus, 144 hertsin virkistystaajuus sekä 500 nitin kirkkaus. Tabletin tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Dimensity 9000 -järjestelmäpiiri.

Tablettiin on saatu Kiinassa enemmän muisteja. Oppo Pad 2 on saatavilla 8 + 256 gigatavun, 12 + 256 gigatavun sekä 12 + 512 gigatavun muistiversioissa. RAM-muisti perustuu LPDDR5-versioon ja tallennustila UFS 3.1 -versioon. Tablettiin ei ole saatu muistikorttipaikkaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Takaosan kameran tarkkuus on 13 megapikseliä ja sen kaverina on LED-salama. Etuosassa on myös 8 megapikselin tasoinen kamera videopuheluita varten. Oppo Pad 2 tarjoilee suuren 9510 milliampeeritunnin akun, jota voidaan ladata 67 watin teholla.

Oppo Pad 2 on OnePlussan version tavoin ainoastaan Wi-Fi-laite, eikä siinä ole paikkaa SIM-kortille. Tabletissa on Wi-Fi 6 sekä Bluetooth 5.3. Käyttöjärjestelmänä toimii Googlen tuorein Android 13, jonka päällä hyrrää ColorOS 13.1 -käyttöliittymä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tabletille on saatavilla myös erikseen näppäimistösuojakuori sekä Oppo Pencil -kosketusnäyttökynä.

Kiinassa Oppo Pad 2 maksaa edullisimmillaan 2999 juania, joka vastaa 407 euroa.

Lähde: Oppo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OPPO