OnePlusSuomiMobiiliYleinen

Osallistu SuomiMobiilin kesäkuvakisaan ja voita upea OnePlus 7 Pro!

Kesäkuvakisa on täällä taas! SuomiMobiili järjestää yhteistyössä OnePlusin kanssa kilpailun, jossa on mahdollista voittaa upea OnePlus 7 Pro -älypuhelin. Kesäkuvakisa on kaksiosainen ja siihen on helppo osallistua. Sinun ei tarvitse kuin jakaa kesäinen kuva, joka on otettu puhelimella.

SuomiMobiilin Kesäkuvakisa 2019 on kaksiosainen ja OnePlusin tarjoamien palkintojen voittajat ovat selvillä 22. heinäkuuta 2019. Ensimmäinen osa kilpailusta järjestetään 1.7.-14.7. 2019, jolloin otetaan vastaan kesäisiä kuvia kilpailua varten. Tämän jälkeen SuomiMobiilin valintatiimi valitsee 20 kpl kuvia kilpailun toiseen vaiheeseen. Kaikki 20 valittua kuvaa julkaistaan SuomiMobiilin Facebook-sivulla 15. heinäkuuta 2019. Kuvista eniten tykkäyksiä/reagointeja 21. heinäkuuta kello 23.59 mennessä saanut kuva on kesäkuvakisan voittaja. Kilpailun tarkemmat säännöt löytyvät täältä: http://bit.ly/kesakuvakisa-saannot 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Näin osallistut kilpailuun:

  • Siirry SuomiMobiilin Facebook-sivulle.
  • Reagoi sivun Kesäkuvakisa 2019 -postaukseen ja samalla voit myös jakaa sen kavereillesi.
  • Kommentoi postaukseen kesäinen kuva, joka on otettu puhelimella. Kommentissa pitää kuvan lisäksi mainita millä puhelimella kuva on otettu sekä lyhyt kuvateksti, jossa kerrotaan esimerkiksi kuvaushetkestä tai paikasta. Esimerkiksi näin: ”Kuvattu OnePlus 6T -puhelimella, juhannus Rovaniemellä”.

Pääpalkintona kesäkuvakisassa on OnePlus 7 Pro 8 + 256 Gt -älypuhelin upeassa Nebula Blue -väriversiossa. Pääpalkinnon voittaa kilpailussa ensimmäiselle sijalle päätynyt. Sijoille 2. ja 3. päässeet voittavat itselleen upean OnePlus-tuotepaketin, joka sisältää muun muassa OnePlus-repun, OnePlus 7 Pro -suojakuoria, OnePlus S’well -juomapullon sekä OnePlus-pinssejä.

Tyylikkääseen OnePlus 7 Pro -älypuhelimeen voi tutustua täällä: http://onepl.us/kT

OnePlus 7 Pro on arvioitu monessa tilanteessa yhdeksi tämän hetken parhaimmista älypuhelimista. SuomiMobiilin testissä OnePlus 7 Pro sai kiitosta muun muassa laadukkaasta rakenteestaan, monipuolisesta kolmoiskamerasta, erinomaisesta näytöstään sekä erittäin nopeasta Warp Charge 30 -pikalatauksessa. OnePlus 7 Pro sai testissä myös SuomiMobiilin suosituksen. Arvostelun puhelimesta voi lukea täältä.

Osallistumalla SuomiMobiilin kesäkuvakisaan OnePlus 7 Pro -puhelin voi olla kohta sinun. Onnea kilpailuun!

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommenttien lisääminen on estetty.

    Lisää aiheesta:OnePlus