XiaomiYleinen

Vuotokuvissa Android One -pohjainen Xiaomi Mi A3 -puhelin – Julkaistaan 25. heinäkuuta

Xiaomi Mi A3

Xiaomilta odotetaan lähiaikoina uusia Android One -käyttöjärjestelmään pohjautuvia älypuhelimia Euroopan markkinoille. Tällä kertaa vuodot kohdistuvat Mi A3 -älypuhelimeen, joka on tuoreimpien tietojen mukaan pitkälti identtinen puhelin kuin aikaisemmin Kiinassa julkaistu Mi CC9e -puhelin.

Huhujen mukaan Xiaomi on saattanut Mi A3:n kohdalla sekoittaa hieman Mi CC9e- ja Mi CC9 -puhelimien tekniikkoja keskenään, sillä teknisesti Mi A3 on hieman parempi kuin Mi CC9e. Puhelimessa odotetaan olevan 6 tuuman AMOLED-pohjainen näyttö, jossa on Full HD+ -tarkkuus, eli 2240 x 1080 pikseliä. Näytössä on myös pisaramainen loviratkaisu, jossa on 32 megapikselin etukamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mi A3 -mallin takaosassa on nähtävillä kolmoiskamera, joka tulee koostumaan 48 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin syvyysterävyyskamerasta. Tehoista puhelimessa vastannee Qualcommin Snapdragon 665 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 4 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa on huhujen mukaan 64 tai 128 gigatavua. Xiaomi Mi A3 -puhelimeen odotetaan myöskin 4000 milliampeeritunnin akkua, jota ladataan USB-C-tyypin latausliittimen kautta.

Tuoreissa vuotokuvissa Mi A3 -puhelin nähdään kolmessa värissä, jotka ovat sininen, musta ja valkoinen. Suurin eroavaisuus Mi A3 -puhelimen ja Mi CC9e -puhelimen välillä on Android One -käyttöjärjestelmänä, joka tarkoittaa Mi A3 -mallissa olevan Googlen suunnittelema puhdas Android, Xiaomin oman MIUI-käyttöliittymän sijasta.

Xiaomi on myös jo vahvistanut julkaisevansa Android One -pohjaiset älypuhelimensa 25. heinäkuuta 2019 Puolassa. Suomen aikaa tilaisuus alkaa kello 17.00. Xiaomilta odotetaan nyt vuodoissa olleen Mi A3 -puhelimen lisäksi myös mahdollisesti Mi A3 Lite- sekä Mi A3 Pro -puhelimia.

Lähde: Winfuture.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi