LGYleinen

Nyt se on varmaa: LG julkaisee erikoisen kääntyvällä näytöllä varustellun puhelimensa 14. syyskuuta

LG on tänään vahvistanut, että yhtiö tulee julkaisemaan uuden erikoisen älypuhelimensa 14. syyskuuta järjestettävässä tilaisuudessa. LG kutsuu projektia nimellä ”Explorer Project”, josta on julkaistu jo 30 sekunnin mittainen video, joka vihjaa uudesta älypuhelimesta. LG:lta on odotettu LG Wing -älypuhelinta, jossa on kääntyvä näyttö. Puhelin on jo aikaisemmin nähty vuotaneella videolla. 

Explorer-projekti on uusi kategoria, johon tullaan julkaisemaan laitteita, jotka tarjoavat erottuvia ja vielä tutkimattomia käyttökokemuksia. Tavoitteena on tutkia sellaisia markkina-alueita, joita ei vielä ole kartoitettu esimerkiksi älypuhelinmaailmassa. Explorer-projektin tarkemmat tiedot LG tulee julkaisemaan virallisesti 14. syyskuuta kello 17.00 Suomen aikaa. Tilaisuuden LG tulee lähettämään suorana yhtiön omien Facebook- ja YouTube -sivujen kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Explorer-projekti aloittaa uuden suunnan LG:n älypuhelinstrategiassa. Projektin tavoitteena on keskittyä yksinomaan uusiin käyttökokemuksiin, jotka toteutetaan innovatiivisilla puhelimilla. LG toinen strateginen suuntaviiva on ”Universal Line” -laitteet, joiden tavoitteena on tuoda kilpailukykyisiä puhelimia kaikkien kuluttajien saataville. Yksi tämän tuotekategorian laitteista on uusi LG Velvet -5G-puhelin.

Lähde: LG:n lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:LG