XiaomiYleinen

Paljastus koodista: Xiaomi Mi 11X-, Mi 11X Pro- ja Mi 11i -puhelimet tulossa pian

 

Redmi K40

Xiaomi on valmistelemassa uusien Mi 11X- ja Mi 11X Pro -älypuhelimien julkaisua, jos on uskomista koodista paljastuneita tietoja. Lisäksi luvassa pitäisi olla Xiaomi Mi 11i -älypuhelin. XDA Developers -sivusto on saanut selville, että Kiinassa hiljattain julkaistut huippupuhelimet Redmi K40, Redmi K40 Pro ja Redmi K40 Pro+ ovat saamassa odottamattoman nimenmuutoksen ainakin tietyillä markkinoilla.

Huhuissa on aikaisemmin odotettu Redmi K40 -puhelimen olevan tulossa myyntiin globaalisti POCO F3 -mallinimen alaisuudessa, mutta Intiassa Xiaomilla on muita suunnitelmia. Redmi K40 -puhelimen nimeksi on koodista paljastunut Xiaomi Mi 11X, jota vahvistavat vielä laitteen mallikoodi ”M2012K11AI” sekä koodinimi ”aliothin”. Kiinassa julkaistun Redmi K40 -mallin koodinimi on ”alioth” ja Mi 11X:n koodinimen lopussa oleva ”in” viittaa Intian markkinoihin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Mi 11X koodissa.

Toinen koodipätkä paljastaa Xiaomi Mi 11X Pro -puhelimen olevan tulossa, mutta vahvistusta sen olemisesta sama laite kuin Redmi K40 Pro ei ole. Todennäköisesti Redmi K40 Pro kantaa Intiassa nimeä Mi 11X Pro. Lisäksi viimeisenä uutena laitteena koodista on paljastunut puhelin, joka kantaa nimeä Xiaomi Mi 11i, joka on tietojen mukaan sama laite kuin Kiinassa esitelty Redmi K40 Pro+. Xiaomi Mi 11i -puhelimen koodinimeksi on ilmoitettu ”haydn_pro_global”, joten lopussa oleva ”global” saattaa viitata siihen, että kyseinen puhelin tullaan näkemään globaalisti myynnissä.

Xiaomi Mi 11X Pro koodissa.

Xiaomi Mi 11i koodissa.

Yhteenvetona voidaan todeta uusien tietojen valossa, että Kiinassa esitelty Redmi K40 -mallisto tullaan näkemään myös globaalisti ja Intiassa hieman eri mallinimillä. Intiassa Redmi K40 ja Redmi K40 Pro julkaistaan Mi 11X- ja Mi 11X Pro -puhelimina, mutta globaalisti ne nähtäneen POCO-brändin alaisuudessa. Lisäksi Redmi K40 Pro+ tullaan näkemään Xiaomi Mi 11i -puhelimena globaaleilla markkinoilla.

Lähde: XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi