NetflixYleinen

Pelit saapuivat Netflixiin globaalisti – aluksi saatavilla Android-laitteille

Netflix pelit

Netflix on kertonut jo aikaisemmin olevansa kiinnostunut pelien tuomisesta suoratoistoalustaansa ilman ylimääräisiä kustannuksia. Nyt Netflix on ilmoittanut pelien olevan saatavilla globaalisti.

Käyttäjille tulee näkymään erillinen Games-välilehti Netflix-sovellukseen, josta löytyy jatkuvasti laajeneva pelivalikoima. Käyttäjät voivat toistaiseksi ladata pelejä Google Play -sovelluskaupan kautta, mutta 3. marraskuuta lähtien pelit tulevat esille myös itse Netflix-sovellukseen. Aluksi tarjolla on viisi peliä, jotka ovat Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Shooting Hoops, Card Blast ja Teeter Up.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pelien pelaaminen edellyttää Netflix-tilausta, mutta mitään muuta ylimääräistä peleistä ei tarvitse maksaa. Pelivalikoima on aluksi niukka, muta tulevaisuudessa Netflix tulee varmasti tarjoamaan selvästi laajemmalla valikoimalla erilaisia pelejä. Peliominaisuutta Netflix on kehittänyt jo pitkään ja sitä on testattu valikoiduissa Euroopan maissa.

”Haluamme suunnitella pelejä kaiken tasoisille ja kaikenlaisille pelaajille, olitpa sitten aloittelija tai elinikäinen pelaaja. Ja olemme vasta aloittamassa. Olemme innoissamme voidessamme jatkaa mobiilipelikokemuksemme parantamista ja lisätä viihdetarjontaamme tulevina kuukausina”, kertoi Netflix tiedotteessaan.

Tällä hetkellä Netflix-pelit vaativat toimiakseen Android-laitteen, eikä ne ole toistaiseksi saatavilla Apple iOS-laitteille. Netflix on kuitenkin vahvistanut, että tuki iOS-laitteille on tulossa myöhemmin.

Näiden linkkien takaa voit ladata pelit Android-laitteellesi:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Netflixin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Netflix