MotorolaYleinen

Pian julkaistava uusi taittuvanäyttöinen Motorola Razr saa aikaisempaa suuremmat ulko- ja sisänäytöt

Motorola Razr 5G

Motorola oli yksi edelläkävijöistä taittuvanäyttöisten puhelimien kanssa, mutta parin vuoden hiljaiselon jälkeen luvassa on jälleen uusi laite. Huhuissa on ollut viime aikoina vahvasti kolmannen sukupolven Motorola Razr, josta nähtiin hiljattain myös live-vuotokuvia. Nyt uusi raportti kertoo lisätietoja laitteen näytöistä.

Tuleva Motorola Razr on saamassa tutun muotoilun, sillä se on kuin simpukkapuhelin. Tällä kertaa Twitterissä tiedoistaan tunnettu Ross Young on kertonut, että Motorola tulee suurentamaan laitteen molempia näyttöjä verrattuna Motorola Razr 5G -puhelimeen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kolmannen sukupolven Motorola Razr on saamassa 3.0 tuuman ulkopuolen näytön, joka on hieman suurempi kuin edeltäjässä ollut 2.7 tuuman näyttö. Lisäksi taittuva päänäyttö tulee olemaan 6.7 tuumaa edeltäjän 6.2 tuuman näytön sijasta. Taittuvan näytön valmistajan kerrotaan olevan kiinalainen China Star.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmat vuotokuvat paljastivat Motorolan uusitun muotoilun, joka on hieman samanlainen kuin Samsung Galaxy Z Flip -puhelimissa. Motorolalla on ulkopuolella edelleen selvästi kilpailijoita suurempi näyttö, mutta nyt mukaan on saatu kaksoiskamera ja LED-salamavalo. Sisäpuolen kuvasta voidaan nähdä, että yläreunassa on etukameraa varten tehty reikä, eikä enää ole lovea kuin aikaisemmin. Kuvien perusteella puhelin on valmistettu alumiinista ja lasista.

Puhelimeen on tulossa huhujen perusteella Qualcommin huippuluokan järjestelmäpiiri, joka on tietojen mukaan nykyinen Snapdragon 8 Gen 1 tai huhuttu Snapdragon 8 Gen 1+. Motorolan odotetaan tarjoavan puhelinta 8 tai 12 gigatavun RAM-muistilla sekä 256 tai 512 gigatavun sisäisellä tallennustilalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Maven / Kuva: Evan Blass

Puhelimessa pitäisi olla kaksoiskamera, joka koostuu f/1.8-aukolla varustellusta 50 megapikselin pääkamerasta sekä 13 megapikselin ultralaajakulmakamerasta, joka toimii myös makrokamerana. Etuosaan on tulossa yksi 32 megapikselin kamerasensori selfiekuvia ja videopuheluita varten.

Julkaisua odotetaan aluksi Kiinan markkinoilla heinä-elokuussa ja luvassa on väriversiot musta Quartz Black ja sininen Tranquil Blue. Puhelinta odotetaan myöhemmin myös globaalisti myyntiin.

Lähde: Twitter (Ross Young)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola