XiaomiYleinen

POCO F4 GT -huippupuhelin julkaistaan 26. huhtikuuta – tuttu puhelin uudella nimellä

POco F4 GT on tulossa pian.

Xiaomin alabrändi Poco on ilmoittanut tänään uuden tuotteen julkaisusta. Poco tulee esittelemään 26. huhtikuuta järjestettävässä tilaisuudessa odotetun Poco F4 GT -älypuhelimen. Kyseessä on todennäköisesti jo tuttu puhelin, mutta ainoastaan uudella nimellä ja muutamilla ulkoisilla muutoksilla.

Viime vuonna Xiaomi esitteli Poco F3 GT -älypuhelimen Intian markkinoille, joka oli uudelleen brändätty versio Kiinan markkinoille julkaistusta Redmi K40 Gaming -puhelimesta. Aikaisemmin tänä vuonna Xiaomi esitteli kotimarkkinoillaan Redmi K50G -älypuhelimen, joka on todennäköisesti tulossa globaalisti myyntiin uudella Poco F4 GT -mallinimellä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lewis Hamilton nähtiin Redmi K50G -puhelimen mainoskasvoina.

Poco F4 GT -puhelimen julkaisun rinnalla brändi on kertonut julkaisevansa ensimmäisiä IoT-tuotteita. Toistaiseksi Poco ei ole vahvistanut, mistä tuotteista on kysymys, mutta huhuissa on ollut esimerkiksi kuulokkeita ja älykelloja.

Huhujen mukaan Poco F4 GT -puhelimessa voisi olla 6,67 tuuman OLED-näyttö, jossa on Full HD+ -tarkkuus ja 20:9-kuvasuhde. Tehoista vastaisi Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Laitteessa on myös kolmoiskamera, joka koostuu 64 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin makrokamerasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Koska kyseessä on uudelleen brändätty versio Redmi K50G -puhelimesta, niin tarkemmin puhelimeen voi tutustua jo aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa. Toistaiseksi ei ole tiedossa tullaanko Poco F4 GT julkaisemaan myös Suomessa, vai jääkö se vain tiettyjen markkinoiden yksinoikeudeksi.

Redmi K50G

Lähde: Androidauthority.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi