POCOYleinen

Poco M2 Pro julkaistiin Intiassa – tuttu puhelin uudella nimellä

Poco on julkaissut tänään Intian markkinoille uuden Poco M2 Pro -älypuhelimen, joka on pitkälti vain uudelleenbrändätty versio globaalisti julkaistusta Redmi Note 9 Pro -älypuhelimesta. Uutuuspuhelimeen ei ole tehty mitään suuria muutoksia, mutta ainoa huomattava muutos on väriversioissa sekä uudessa logossa takaosassa. Todennäköisesti Poco M2 Pro jää vain Intian markkinoille, eikä sitä globaalisti tulla näkemään.

Uusi Poco M2 Pro varusteltuna näytöllä, joka on kooltaan 6,67 tuumaa ja se perustuu LCD-tekniikkaan. Näytön tarkkuus yltää Full HD+ -tasolle ja kirkkautta on jopa 450 nitiä. Tehoista vastaa Qualcommin kehittämä Snapdragon 720G -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 4 tai 6 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa on 64 tai 128 gigatavua, mutta tarvittaessa lisää saa myös muistikortin avustuksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita Poco M2 Pron takaosassa on neljä, jotka ovat 64 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera, 5 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin syvyysterävyyskamera. Etuosassa on yksi 16 megapikselin selfiekamera. Puhelimen akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sitä ladataan USB-C-tyypin latausliittimen kautta jopa 33 watin pikalatauksella. Poco M2 Prossa on myös kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija, infrapunalähetin, NFC sekä kuulokeliitin.

Intiassa uutuuspuhelin on tulossa myyntiin väreissä vihreä (Green and Greener), sininen (Out of the Blue) sekä musta (Two Shades of Black). Poco M2 Pron hinnoittelu alkaa Intiassa 13 999 rupiasta, joka on noin 166 euroa. Suomessa hieman suuremmalla muistilla varusteltu puhelin on myynnissä Redmi Note 9 Pro -mallinimellä 329 euron hintaan.

Lähde: Poco M2 Pro -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:POCO