POCOYleinen

”Pocophone X2” jo lähes vahvistettiin – lisätietoja luvassa pian

Poco-logo

Xiaomi kertoi jo viime viikolla tekevänsä Poco-brändistä itsenäisen ja nyt brändin sosiaalisen median kanavissa on aloitettu vihjaukset tulevasta älypuhelimesta. Xiaomi julkaisi vuonna 2018 ensimmäisen Poco-puhelimensa, joka osoittautui varsin suosituksi, mutta seuraajaa on saatu odottaa yllättävän kauan. Intiassa brändi tunnetaan nimellä Poco, kun Euroopassa brändi kantaa nimeä Pocophone.

Pocon Intian Twitter-tilillä on julkaistu kirje faneille, jossa kerrotaan lisätietoja olevan tulossa heti jo huomenna. Lisäksi julkaistulla videolla vihjaillaan selvästi tulevasta puhelimesta ja ensimmäisien sekuntien aikana videolla on korostettuna kirjaimia, joista koostuu sana ”POCO X2”, jonka voidaan olettaa olevan seuraavan puhelimen mallinimi. Jos puhelin tulee Euroopassa myyntiin, niin laite kantaisi todennäköisesti nimeä Pocophone X2.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvassa olevista kirjaimista koostuu sana ”POCO X2”

Huhujen mukaan seuraava Poco-puhelin olisi oikeastaan vain uudelleen nimetty Redmi K30, jonka Xiaomi julkaisi jo viime joulukuussa. Intiassa on sertifioitu Poco-brändin alaisuudessa M1912G7BI -mallikoodia kantava älypuhelin, joka on hyvin lähellä Kiinassa julkaistun Redmi K30 -puhelimen mallikoodeja, jotka ovat M1912G7BE ja M1912G7BC. Todennäköisesti laitteessa on kuitenkin joitain ulkoisia muutoksia, mutta Xiaomin tuntien ei olisi harvinaista tuoda samaa laitetta markkinoille kahden brändin voimalla.


Lähde: Twitter (Poco India), Proandroid.com (espanjaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:POCO