SamsungYleinen

Samsung Galaxy Z Flip -puhelimesta uusia tietoja – 6,7 tuuman näyttö, mutta ei 108 MP kameraa

Tältä näyttänee Samsungin tuleva Galaxy Z Flip.

Samsungin tulevasta Galaxy Z Flip -taittuvanäyttöisestä älypuhelimesta on kuultu ja nähty viime kuukausina joitakin huhuja. Tällä kertaa puhelimen teknisistä tiedoista on saatu hieman lisätietoja, joiden perusteella kyseessä on jopa odotettua karsitumpi laite.

Galaxy Z Flip -puhelimeen odotetaan suurta 6,7 tuuman taittuvaa näyttöpaneelia, joka perustuisi Dynamic AMOLED -tekniikkaan. Näytössä odotetaan olevan reikä etukameraa varten.  Kamerapuolella puhelimessa ei tullakaan näkemään aikaisemmin huhuttua 108 megapikselin pääkameraa, vaan Samsung luottaa 12 megapikselin pääkameraan. Laitteessa on kaksi kameraa ulkopuolella, mutta valitettavasti toisen kameran tarkkuudesta ei ole mitään tietoa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung on laittanut puhelimeen huhun mukaan ainakin 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa ja akku on kooltaan 3300-3500 milliampeerituntia. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 10, jonka päällä hyrrää Samsungin oma One UI 2.1. Aikaisempien huhujen mukaan Galaxy Z Flip olisi varusteltuna Qualcommin viime vuoden Snapdragon 855 -huippupiirillä.

Puhelimen on kerrottu olevan tulossa myyntiin kahdessa väriversiossa, jotka ovat perinteinen musta sekä violetti. Samsung julkaisee puhelimen suurella todennäköisyydellä yhdessä Galaxy S20 -malliston kanssa Unpacked 2020 -tapahtumassa 11. helmikuuta.


Lähde: Twitter (Ishan Agarwal)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung