POCOYleinen

Xiaomi teki Pocophone-brändistä itsenäisen – suosittu puhelin saamassa jatkoa

Pocophone F1

Xiaomi julkaisi vuoden 2018 syksyllä ensimmäisen Pocophone-brändillä varustellun älypuhelimensa, mutta seuraajaa laitteelle ei ole toistaiseksi nähty. Kyseessä oli edullinen älypuhelin, jossa oli kuitenkin huippuluokan tekniset tiedot. Tänään Xiaomi on kertonut Pocophone-brändin tulevaisuudesta virallisesti, joka voisi myös olla vihjaus uuden Pocophone-puhelimen julkaisusta.

Pocophone-brändin on kerrottu alkavan toimimaan itsenäisesti, eikä se toimisi enää Xiaomin pääbrändin alaisuudessa. Xiaomi aikoo siis tehdä Pocophone-brändille saman, joka tehtiin jo viime vuonna Redmi-brändille. Pocophone on edelleen kuitenkin vahvasti liitoksissa Xiaomiin, eikä sitä olla eriyttämässä kokonaan uudeksi yritykseksi, vaan nyt Pocophone-brändin alaisuudessa voidaan tuoda myyntiin monipuolisemmin erilaisia laitteita. Itsenäistämisen ideana on se, että Pocophone pystyy tuottamaan oman markkinointistrategiansa sekä tavoittamaan eri kuluttajia kuin Xiaomi muut brändit.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kerroimme aikaisemmin tammikuussa Xiaomin hakeneen tavaramerkkiä Poco F2 -puhelimelle, joka viittasi uuden puhelimen lähenevään julkaisuun. Toistaiseksi Xiaomi ei ole kertonut tarkempia yksityiskohtia Pocophone-brändin tulevaisuudesta, mutta todennäköisesti lähiaikoina tullaan kuulemaan lisätietoja.

Lähde: Twitter (Manu Kumar Jain)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:POCO