PolestarYleinen

Polestar Phone julkaistaan 23. huhtikuuta – Ensimmäiset kuvat paljastettiin

Polestar Phone

Autobrändi Polestar on julkistamassa hyvin pian ensimmäisen älypuhelimensa. Kyseessä on Polestar Phone, josta on puhuttu jo kuukausia, mutta nyt vihdoin virallinen julkistuspäivämäärä on saatu. Kyseessä on käytännössä vain uudelleen brändätty versio Meizun julkistamasta puhelimesta.

Julkistus on vahvistettu Polestarin virallisella Weibo-tilillä, joka viittaisi puhelimen tulevan ainakin aluksi myyntiin vain Kiinassa. Polestar Phone esitellään 23. huhtikuuta, jolloin yritys järjestää Polestar Brand Night -tapahtuman.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Polestar on jo nyt jakanut sosiaalisessa mediassa kuvia ja videoita puhelimesta, jotka vahvistavat kyseessä olevan uudelleen brändätty Meizu 21 Pro -puhelin. Kuvat esittelevät laitetta valkoisessa väriversiossa, jossa metallikehys on hopea. Takaosassa on Polestarin logo sekä kamerarinkula on koristettu Polestarin tyylisellä oranssilla korostuksella.

Koska kyseessä on lähes sama laite kuin Meizu 21 Pro, niin tekniikkaan ei odoteta muutoksia. Meizu 21 Prossa on 6,79 tuuman kokoinen OLED-näyttöpaneeli, jossa on 3198 x 1368 pikselin tarkkuus, 120 hertsin virkistystaajuus sekö 1250 nitin kirkkaus. Tehoista vastaa Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on korkeintaan 16 gigatavua LPDDR5X-RAM-muistia sekä 512 gigatavua sisäistä UFS 4.0 -tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa on myös 5050 milliampeeritunnin akku sekä tuki 80 watin langalliselle lataukselle ja 50 watin langattomalle lataukselle. Laitteen takaosassa on 50 megapikselin pääkamera, 13 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 10 megapikselin telekamera. Etuosassa on 32 megapikselin selfiekamera. Tarkemmat tiedot puhelimet löytyvät aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Syykin laitteiden samankaltaisuudelle on selvä, sillä Meizu on nykyisin Polestarin omistaja Geelyn tytäryhtiö.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Polestar