OnePlusYleinen

Surullisenkuuluisa OxygenOS 12 saa jatkoa – OnePlus vahvisti OxygenOS 13 -päivityksen olevan tulossa

OnePlussan uusin Android 12 -päivitykseen perustuva OxygenOS 12 on tuottanut paljon ongelmia, sillä yhtiö on jakanut siitä hyvin bugista versiota OnePlus 9- ja OnePlus 9 Pro -puhelimille. OnePlussalla on kuitenkin katseet jo tulevaisuudessa, sillä nyt yhtiö puhuu jo OxygenOS 13 -päivityksestä.

OxygenOS 13 tullaan todennäköisesti näkemään Android 13 -päivityksen yhteydessä, josta Google julkaisi ensimmäisen kehittäjäversion jo viime viikolla. OxygenOS 13 on vahvistettu OnePlussan toimesta, ja siitä keskustellaan tarkemmin netin välityksellä tapahtuvassa Open Ears Forum -tilaisuudessa 28. helmikuuta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Foorumipostauksessa OnePlus kertoo, että käyttäjien palaute on avainasemassa yhden brändin tärkeimmän käyttöjärjestelmäpäivityksen kehityksessä. OxygenOS-tiimin kerrotaan työskentelevän ahkerasti uuden päivityksen kanssa, mutta he haluavat kuulla myös palautetta suoraan käyttäjiltä.

Tapahtumassa on mukana OxygenOS-päivityksistä vastaavia johtajia. Open Ears Forum on tuttuun tapaan vain rajalliselle yleisölle tarkoitettu tilaisuus, johon osallistumista täytyy hakea ja mukaan otetaan vain 15 osallistujaa. Tarkemmin tietoja osallistumisesta löytyy OnePlussan foorumilta.

Erikoista OxygenOS 13 -versiossa on kuitenkin se, että sellaista ei enää odotettu. OnePlus on yhdistynyt kokonaan Oppon kanssa, ja aikaisemmin brändit kertoivat työstävänsä yhtenäistä käyttöliittymää. OnePlus kertoi aikaisemmin yhtenäisen käyttöliittymän julkaisun tapahtuvan uusien OnePlus 10 -lippulaivojen kanssa, mutta ainakin OnePlus 10 Prossa on edelleen OxygenOS 12. Puheet tulevasta OxygenOS 13 -versiosta antavat vihiä siitä, että Oppon ja OnePlussan yhteinen käyttöliittymäprojekti on selvästi viivästymässä.

Lähde: OnePlus

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus