Yleinen

Postin saapumisilmoituksien teksti uusiksi – tältä ne näyttävät jatkossa

Kuvassa on esimerkki päivitetyistä saapumisilmoituksista.

Posti on tänään kertonut, että saapumisilmoitukset saavat tästä päivästä lähtien päivitetyt tekstit. Saapumisilmoitus on viesti, jolla Posti ilmoittaa noudettavaksi saapuneesta lähetyksestä.

Tekstejä uudistetaan vaiheittain 22. syyskuulta alkaen, ja muutoksen taustalla on Postin mukaan asiakkailta pyydetty ja saatu palaute. Torstaina tekstit päivittyvät suomenkielisiin saapumisilmoituksiin, jotka lähetetään tekstiviestitse, sähköpostitse ja OmaPostin ilmoituksina.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Postin mukaan uudistuksen tavoitteena on selkeyttää tekstejä ja varmistaa, että tärkeä tieto löytyy helposti. Muutokset koskevat vain tekstin muotoilua, eikä saapumisilmoitusten lähettämiseen tehdä muutoksia.

Saapumisilmoituksia uudistetaan vaiheittain. Myös ruotsin- ja englanninkieliset saapumisilmoitukset tullaan päivittämään. Kaikki viestit eivät kuitenkaan päivity yhtä aikaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samalla Posti huomautti, ettei uusia saapumisilmoituksia auta sekoittaa huijausviesteihin. Postin mukaan huijausviesteissä kerrotaan usein saapuneesta lähetyksestä, voitetusta palkinnosta tai maksamattomasta kuljetusmaksusta, ja ne voivat näyttää erehdyttävän aidoilta.

Lähde: Postin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen