AppleYleinen

Pöytä hajosi ensin, vasta sitten älykello – Apple Watch Ultra laitettiin astetta rajumpaan testiin

Apple Watch Ultra sai kovaa kyytiä tuoreessa kestävyystestissä.

YouTube-kanava TechRax on testannut Applen uusimman Watch Ultra -älykellon, mutta mistään normaalista silkkihansikkain tehdystä testistä ei ole kyse. Apple on mainostanut kellon olevan toistaiseksi lujin ja kestävin Apple-kello koskaan, joten se kestää esimerkiksi ääriolosuhteita.

Testissä Apple Watch Ultra laitetaan koetukselle, sillä kelloa tiputellaan, koitetaan saada naarmuille sekä lyödään vasaralla. Aluksi älykello tiputettiin 1,2 metrin korkeudelta suoraan maahan, jossa on kova betonipinta. Pudotuksen jälkeen kellon titaanirunkoon tuli muutamia kolhuja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Seuraavaksi videolla Apple Watch Ultra laitettiin purkkiin, joka oli täynnä erilaisia nauloja sekä ruuveja. Purkkia ravisteltiin, jonka jälkeen katsottiin tuliko laitteeseen naarmuja. Kellon runkoon ei tullut mitään merkittäviä jälkiä.

Videolla nähdään myös, kun kelloa hakataan vasaralla. Muutamalla ensimmäisellä lyönnillä kelloon ei tullut merkittäviä jälkiä ja näyttölasi pysyi ehjänä. Kellon alapuolella ollut pöytä sen sijasta hajosi helpommin kuin itse Watch Ultra. Muutaman lyönnin jälkeen kello ei kuitenkaan enää käynnistynyt, mutta näyttölasi ei hajonnut. Lopulta kelloa lyödään kovempaan, jonka jälkeen lasipinnat olivat aivan säpäleinä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tarkemmin Apple Watch Ultran tarjoamiin ominaisuuksiin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa. Videon testistä voi katsoa alapuolelta.

Lähde: YouTube (TechRax)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple