YleinenZTE

ZTE julkaisi erikoisella 3D-näytöllä varustellun Nubia Pad 3D -tabletin

Kiinalainen ZTE on esitellyt MWC-messuilla 3D-teknologiaa hyödyntävällä näytöllä varustetun Nubia Pad 3D -tabletin. Tabletti on kehitetty yhdessä Leia Incin kanssa, joka keskittyy 3D-näyttölaitteistoihin sekä sisältöpalveluihin.

Nubia Pad 3D:ssä on 12,4 tuuman kokoinen LCD-näyttö, jonka tarkkuus on 2560 x 1600 pikseliä. 16:10-kuvasuhteen näyttö tukee 120 hertsin virkistystaajuutta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Näyttöpaneelissa on Leia Incin kehittämä DLB-kerros, jossa on Leia 3D Lightfield -valokenttätila, jonka avulla 2D-sisältö saadaan reaaliaikaiseksi 3D-kuvaksi sisäisen muunnosohjelmiston avulla.

Tabletissa on Qualcommin Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua tallennustilaa. Tallennustila on laajennettavissa microSD-muistikortin avulla.

Nubia Pad 3D -tabletissa on kaksi 8 megapikselin etukameraa, joita käytetään käyttäjän kasvojen seuraamiseen, jotta 3D-katselukokemus saataisiin toimimaan ilman erillisiä 3D-laseja. Takakameroita on kaksi kappaletta ja molempien tarkkuus on 16 megapikseliä. Sekä etu- että takakameroilla voidaan ottaa 3D-kuvia ja videoita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tabletissa on 9700 milliampeeritunnin akku, jota voidaan ladata 33 watin teholla. Käyttöjärjestelmäversio on Android 13. Ohjelmistoon on tuotu useita Leian 3D-sovelluksia sekä Leia-sovelluskauppa, jossa on saatavilla 50 kappaletta 3D-peliä ja yli 1300 kappaletta 3D-opetussovellusta.

Tabletti tulee ennakkotilattavaksi 25. maaliskuuta ja myyntiin 11. huhtikuuta. Suomeen tabletti ei todennäköisesti ole saapumassa kovin laajasti myyntiin.

Lähde: ZTE

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen