AppleYleinen

Raportti: Applelta tulossa uusi ”iPhone SE 3” vuoden 2022 alussa

Apple iPhone SE (2020)

Vaikka Applen tämän vuoden uutuuspuhelimia ei ole vielä edes julkaistu, niin tuoreimmat raportit kertovat uusia tietoja Applen vuoden 2022 alun uutuuspuhelimesta. Raportin mukaan Applelta olisi tulossa uusi iPhone SE -älypuhelin, josta on saatu vihiä teollisista lähteistä, jotka liittyvät Applen toimitusketjuun.

Applen kerrotaan valmistautuvan julkaisemaan iPhone SE 3 -älypuhelimeksi kutsutun älypuhelimen vuoden 2022 alussa. DigiTimes kertoo Applen tuovan uutuuspuhelimeen päivitetyn A14 Bionic -järjestelmäpiirin, joka nähtiin jo iPhone 12 -puhelimissa. Tietojen mukaan nykyinen iPhone SE on vakiinnuttanut asemansa pienempiä puhelimia hakevien kuluttajien keskuudessa ja tulevan iPhone SE 3 -puhelimen odotetaan olevan Applen kaikkein edullisin 5G-puhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Alun perin Apple esitteli iPhone SE -puhelimen maaliskuussa 2016, joka korvasi kolme vuotta vanhemman iPhone 5S -puhelimen. Päivitys SE-mallistoon saatiin ensimmäisen kerran huhtikuussa 2020, jolloin mukaan saatiin päivitetty järjestelmäpiiri, suurempi näyttö ja uudempi muotoilu. Raporttien mukaan tuleva kolmannen sukupolven iPhone SE ei tule tarjoamaan yhtä paljon uudistuksia, vaan uudistukset ovat järjestelmäpiirissä ja 5G-tuessa.

Tällä hetkellä iPhone SE on ainoa Applen puhelin, jossa on Touch ID -sensori sekä kotipainike, ja samaa tullaan odottamaan myös iPhone SE 3 -puhelimelta. Joidenkin raporttien mukaan Apple on suunnitellut uudistavansa iPhone SE -puhelimen vasta vuonna 2023, ja siinä pitäisi olla näytössä etukameraa varten tehty reikä. Ensi vuonna on lupa odottaa siis maltillista iPhone SE -päivitystä, jos tiedot pitävät paikkansa.

Lähde: Macrumors.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple