GoogleYleinen

Raportti: Google Pixel 7 -puhelimet saatetaan julkaista odotettua aikaisemmin – uutuuksiin tulossa 6,3 ja 6,7 tuuman näytöt

Google Pixel 7 Pro

Googlelta odotetaan tänä vuonna uusia Pixel 7 -sarjan älypuhelimia, sillä viime vuonna yhtiö esitteli Pixel 6- ja Pixel 6 Pro -puhelimet. Googlen odotetaan jatkavan tuttua nimeämiskäytäntöä ja luvassa olisivat Pixel 7- ja Pixel 7 Pro. Tällä kertaa DSCC:n (Display Supply Chain Consultants) toimitusjohtaja Ross Young on kertonut tietoja puhelimien näytöistä Twitterissä.

Young kertoo Googlen käyttävän Pixel 7 -puhelimessa 6,3 tuuman näyttöä, kun aikaisemmin Pixel 6 tarjosi suuremman 6,4 tuuman näytön. Pixel 7 Prohon on tulossa edeltäjänsä kanssa samankokoinen 6,7 tuuman näyttöpaneeli. Näyttöpaneelien toimituksien kerrotaan alkavan toukokuussa, joka olisi kuukautta aikaisemmin kuin Pixel 6 -puhelimien kohdalla. Tämä voisi tarkoittaa Pixel 7 -sarjan julkaisun tapahtuvan tänä vuonna aikaisemmin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Twitterissä Ross Young kertoo, että Google tulee käyttämään Pixel 7 Prossa LTPO-paneelia, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus. Uusi raportti on linjassa aikaisempien tietojen kanssa, ja yleisesti Young on ollut tiedoistaan luotettava. Pixel 7 -puhelimen on odotettu olevan hieman pienempi kuin Pixel 6 -puhelimen.

Pixel 7- ja Pixel 7 Pro -puhelimista on vuotanut jo aikaisemmin mallinnuskuvia, joiden perusteella Google tulee luottamaan tuttuun muotoiluun. Pixel 7 Pro on saamassa kaartuvan näytön ja Pixel 7:ssa on tasainen näyttö. Puhelimien takaosassa on leveä kamera-alue, jossa on kaksi tai kolme kamerasensoria. Puhelimien koodinimien on tiedetty olevan ”Cheetah” sekä ”Panther”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Google Pixel 7

Raporttien perusteella Google tulee käyttämään puhelimissaan toisen sukupolven Google Tensor -järjestelmäpiiriä, joka on kehitetty yhteistyössä Samsungin kanssa. Järjestelmäpiirissä tiedetään olevan Exynos 5300 -modeemi.

Toistaiseksi tiedot kannattaa ottaa vastaan pienellä varauksella, sillä Pixel 7 -sarjan julkaisuun on vielä useita kuukausia aikaa.

Lähde: Twitter (Ross Young)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google