AndroidMotorolaYleinen

Motorola One Vision sai Android 10 -päivityksen Suomessa

Motorola One Vision

Motorola on aloittanut vihdoin jakamaan Android 10 -päivitystä yhtiön tuoreimmalle Android One -älypuhelimelleen, eli Motorola One Visionille. Kyseessä on yksi Motorolan viime vuoden tärkeimmistä keskihintaluokan älypuhelimista. SuomiMobiilin arvostelun laitteesta voi käydä lukemassa tämän linkin takaa.

Uuden päivityksen versionumero on QSA30.62-4 ja se pitää sisällän Googlen tuoreimman Android 10 -päivityksen sekä 1. tammikuuta 2020 julkaistut tietoturvakorjaukset.

Uusi Android 10 tuo mukanaan muutamia uusia ominaisuuksia sekä muutoksia vanhaan käyttöliittymään. Google on lisännyt käyttöjärjestelmään nyt livekuvatekstityksen, parannetun älykkään vastauksen sekä täysin uuden eleisiin pohjautuvan navigointityyliin. Yksi Android 10:n suurimmista uudistuksista on tumma teema, joka mahdollistaa muun muassa akun pidemmän käyttöiän. Lisäksi tumma teema on käyttöliittymän ohella myöskin tuettuna monissa Googlen omissa sovelluksissa, kuten kalenterissa, Gmailissa ja Google Mapsissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Google on myöskin parantanut tietoturvaa ja yksityisyyden hallintaa. Android 10:ssä on uusia, älykkäämpiä säätömahdollisuuksia, joiden avulla käyttäjä voi päättää miten ja milloin laitteen tietoja jaetaan. Android 10:ssä on myöskin uusi Google Play -järjestelmäpäivitykset, jonka avulla Google voi lähettää korjauksia puhelimiin Google Playn kautta. Tarkemmin Android 10 -päivityksen uusiin ominaisuuksiin voi käydä tutustumassa laajemmasta aihetta käsittelevästä artikkelistamme.

Motorola One Vision -puhelimelle Android 10 -päivityksen jakelu on aloitettu nyt myös Suomessa, mutta päivitystä saatetaan silti jakaa hieman porrastetusti. Päivityksen saatavuuden voi tarkistaa puhelimen asetuksien kautta menemällä: Asetukset >Järjestelmä >Järjestelmäpäivitykset > Tarkista päivitykset.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android