OnePlusYleinen

Raportti: OnePlus 8 -puhelimet julkaistaan huhtikuun puolivälissä

Uutissivusto Techradar on tänään raportoinut tietojansa OnePlussan tulevien puhelimien julkaisuajankohdasta. OnePlussalta odotetaan kevään aikana kolmea uutuuspuhelinta, jotka olisivat OnePlus 8, OnePlus 8 Pro ja OnePlus 8 Lite.

Tuoreen raportin mukaan OnePlussan lähellä olevat lähteet ovat kertoneet OnePlus 8 -malliston julkaisun tapahtuvan huhtikuun toisella viikolla. Viime vuonna OnePlus 7T julkaistiin Intiassa ennen Euroopan markkinoita, mutta nyt huhtikuun toisella viikolla odotettava julkistus koskenee OnePlus 8 -malliston globaalia julkaisua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jo aikaisempien raporttien mukaan OnePlus olisi valmis julkaisemaan uudet puhelimensa maaliskuun lopulla tai huhtikuussa. Techradarin tiedot antavat nyt luvan odottaa julkaisun tapahtuvan vasta huhtikuussa. Vaikka julkaisu tapahtuu vasta huhtikuussa, niin julkaisu on selvästi aikaisemmin kuin viime vuosina. Esimerkiksi OnePlus 7 -puhelimet julkaistiin viime vuonna vasta toukokuussa.

OnePlussan odotetaan tuovan ainakin osaan uutuuspuhelimistaan vihdoin IP68-luokituksen sekä langattoman latauksen. Lisäksi puhelimissa on Snapdragon 865 -järjestelmäpiiri, 5G-yhteydet sekä useampi kamera takaosassa. Lisätietoja OnePlus 8 -mallistosta voi käydä lukemassa aikaisemmista artikkeleistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Techradar.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. IP-luokituksesta ei ole mitään hyötyä, nostaa vain puhelimen hintaa.

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus