RedmiYleinen

Xiaomi aloitti Android 10 -päivityksen jakelun Redmi Note 8 Pro -puhelimelle

Xiaomi on aloittanut jakamaan Googlen tuoreinta Android 10 -käyttöjärjestelmää viime vuonna julkaistulle Redmi Note 8 Pro -älypuhelimelle. Android 10 -versiopäivityksen ohella Xiaomi päivittää myöskin tietoturvan helmikuulle 2020. Käyttöliittymänä toimii tuttu MIUI 11, joka on ollut Redmi Note 8 Pro -puhelimessa jo pitkään.

Päivityksen koko on noin 1,9 gigatavua ja versionumero on MIUI V11.0.2.0.QGGEUXM. Kyseessä on suuri päivitys, jota jaetaan hieman porrastetusti. Päivityksen saatavuuden voi kuitenkin tarkistaa helposti menemällä: Asetukset > Tietoja puhelimesta > Järjestelmäpäivitys > Tarkista päivitykset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusi Android 10 tuo mukanaan muutamia uusia ominaisuuksia sekä muutoksia vanhaan käyttöliittymään. Google on lisännyt käyttöjärjestelmään parannetun älykkään vastauksen sekä täysin uuden eleisiin pohjautuvan navigointityyliin. Yksi Android 10:n suurimmista uudistuksista on tumma teema, joka mahdollistaa muun muassa akun pidemmän käyttöiän. Lisäksi tumma teema on käyttöliittymän ohella myöskin tuettuna monissa Googlen omissa sovelluksissa, kuten kalenterissa, Gmailissa ja Google Mapsissa.

Google on myöskin parantanut tietoturvaa ja yksityisyyden hallintaa. Android 10:ssä on uusia, älykkäämpiä säätömahdollisuuksia, joiden avulla käyttäjä voi päättää miten ja milloin laitteen tietoja jaetaan. Android 10:ssä on myöskin uusi Google Play -järjestelmäpäivitykset, jonka avulla Google voi lähettää korjauksia puhelimiin Google Playn kautta. Tarkemmin Android 10 -päivityksen uusiin ominaisuuksiin voi käydä tutustumassa laajemmasta aihetta käsittelevästä artikkelistamme.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. recently i flash Xiaomi Redmi Note 8 Pro Global Firmware (V11.0.2.0.PGGMIXM) from here
    https://aiomobilestuff.com/note-8-pro-global-firmware-v11-0-2-0-pggmixm/

    can this update will come to my phone also??

Kommentoi

Lisää aiheesta:Redmi