SamsungViikkokysymysYleinen

Viikkokysymyksen tulokset: Uusi Samsung Galaxy S21 FE on huti

Samsung Galaxy S21 FE

Samsung julkisti viime viikolla Galaxy S21 FE -älypuhelimensa, joka on seuraaja vuonna 2020 julkaistulle suosituksi nousseelle Galaxy S20 FE -puhelimelle. Kyseessä on niin sanottu Fan Edition -versio, jonka tarkoituksena on tarjota hieman edullisemmassa hintapisteessä huippuluokan ominaisuuksia. Pitkän viivästyksen jälkeen toisin kuitenkin kävi, sillä Galaxy S21 FE tuotiin myyntiin pitkälti lippulaivaluokan hinnoittelulla.

Tuoreimmassa viikkokysymyksessä annoimme lukijoille mahdollisuuden päättää, onko Galaxy S21 FE hitti vai huti. Ääniä kerättiin viikonlopun aikana 330 kappaletta, ja ne jakautuivat varsin tasaisesti. Hieman yli puolet, eli 51,21 prosenttia vastaajista ilmoittivat Galaxy S21 FE:n olevan huti ja vastaavasti 48,79 prosenttia vastaajista ilmoittivat kyseessä olevan hitti. Samsung uutuuspuhelin jakaa mielipiteet varsin hyvin kahtia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viikkokysymykseen saatiin lukijoilta myös perusteluita, sillä osan mielestä 779 euron suositushinnalla kyseessä on liian kallis, mutta 499 euron alennushinnalla kyseessä on pätevä laite. Samsung on selvästi ylihinnoitellut uutuuspuhelimensa, sillä muutamat jälleenmyyjät asettivat Galaxy S21 FE:n heti julkaisupäivänä alennukseen, jolloin hinnasta lähti 280 euroa pois.

Samsung hyödyntää Galaxy S21 FE -puhelimessa 6,4 tuuman AMOLED-näyttöpaneelia, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista on vastaamassa Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri ja takaosasta löytyy 12 megapikselin kolmoiskamera. Puhelimessa on lisäksi 4500 milliampeeritunnin akku, 25 watin pikalataus sekä IP68-luokituksen mukainen vedenkestävyys. Tarkemmin Galaxy S21 FE -puhelimeen voi tutustua kattavammasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Alapuolelta voi vielä tarkistaa viikkokysymyksen tarkat tulokset.

Samsung Galaxy S21 FE – hitti vai huti?

Huti
51.21%
Hitti
48.79%
Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung