SuomiMobiiliYleinen

SuomiMobiili toivottaa rauhallista joulua!

SuomiMobiili toivottaa kaikille lukijoilleen rauhallista joulua!

Vuosi 2018 on tulossa pian päätökseen, mutta ennen sitä on aika rauhoittua joulun viettoon. Kuluvan vuoden aikana SuomiMobiilissa on ollut lukijoita lähes tuplaten verrattuna viime vuoteen, joten tästä kiitos kuuluu lukijoillemme.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Joulun välipäivinä on myös hyvä aika tutustua SuomiMobiilin järjestämään Vuoden Puhelin 2018 -äänestykseen, jossa lukijoiden on mahdollista äänestää kuluvan vuoden parasta puhelinta. Äänestyksen tulokset tullaan julkaisemaan tammikuun ensimmäisen viikon aikana.

Kuluvan vuoden aikana olemme julkaisseet myös arvion neljästäkymmenestä älypuhelimesta, jotka kaikki löydät tämän linkin takaa. Lisäksi joulun jälkeen tulemme julkaisemaan vielä muutaman mielenkiintoisen arvostelun.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:SuomiMobiili