HMDNokiaYleinen

Julkaisemattoman Nokia-puhelimen tiedot paljastuivat – Voisiko tämä olla Nokia 2.1 Plus?

HMD Globalin kehittämä Nokia TA1124 -mallikoodia kantava älypuhelin on läpäissyt Bluetooth-sertifikaatin sekä käväissyt FCC:n tutkittavana. FCC paljasti puhelimesta myös tietoja, vaikka kuvia puhelimesta ei toistaiseksi vielä ole. Paljastuneiden teknisien tietojen mukaan TA1124 on alemman hintaluokan älypuhelin. HMD Global on aikaisemmin jo julkaissut varsin tuoreet Nokia 3.1 Plus- ja Nokia 5.1 Plus -puhelimet, jonka takia nyt vuotanut puhelin voisi hyvinkin alla Nokia 2.1 Plus.

FCC:n paljastamat tekniset tiedot.

Vielä tuntemattomaan puhelimeen tiedetään tulevan 5,99 tuuman kosketusnäyttö sekä tehoista pitäisi vastata Qualcommin Snapdragon 439 -järjestelmäpiiri. RAM-muistia kerrotaan olevan 2 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 32 gigatavua. Takakameran pitäisi rakentua kahdesta sensorista, joista pääkäyttöön tarkoitettu on suuruudeltaan 13 megapikseliä ja mahdollisesti bokeh-kuvaamisen tueksi on 5 megapikselin kamera. Etukameran tarkkuus on 8 megapikseliä. Tulevassa puhelimessa on myös tuki NFC:lle sekä siinä pitäisi pyöriä Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Teknisien tietojen perusteella kyseessä saattaisi olla Nokia 2.1 Plus, sillä puhelin ei teknisesti ole mikään jo julkaistuista puhelimista. Puhelimen julkaisun voidaan olettaa tapahtuvan vuoden 2019 alkupuolella.

Lähde: FCC TA1124, Bluetooth Launch Studio (Nokia TA1124)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Nokia puhelimia tulee kuin sieniä sateella. Kuka pystyy ostamaan uuden mallin kun ei ehdi ees vanha nokialainen vanheta. Ja uudet mallit melkein identtisiä toistensa kanssa. Kysyn vain.

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD