RealmeYleinen

Realme GT 2 Master Explorer Edition -puhelimesta julkaistiin virallisia kuvia – jäälleen luvassa jotain hieman erilaista

Realme GT 2 Master Explorer Edition

Realme vahvisti eilen, että 12. heinäkuuta tullaan julkaisemaan uusi Realme GT 2 Master Explorer Edition -puhelin. Kyseessä on yhtiön uusi lippulaivapuhelin, joka tarjoaa muun muassa Qualcommin tuoreimman Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirin. Tänään Realme on päättänyt julkaista puhelimesta jo virallisia kuvia, jotka näyttävät hieman erilaisemman viimeistelyn.

Tulevassa puhelimessa on mielenkiintoinen muotoilu, sillä ainakin kuvissa nähtävässä ruskeassa värissä on paljon yksityiskohtia. Takaosassa on nahkamainen kuviointi ja kulmiin on saatu omat ”vahvistuksensa”. Lisäksi takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Kameroiden alapuolella on teksti ”50MP Matrix OIS Camera”, joten pääkameran tarkkuus on todennäköisesti 50 megapikseliä. Kamera-alueen viereen on tuotu Realmen oma logo. Realmen mukaan puhelimessa on niin sanottua ”matkalaukku” -muotoilu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvista saadaan selville myös puhelimen etuosa. Realme GT 2 Master Explorer Editionin edessä on suuri tasainen näyttöpaneeli, jossa on erittäin kapeat kehykset. Näytön yläreunassa on keskitetysti etukameraa varten tehty reikä. Realme on toteuttanut kehyksen alumiinista ja se on tehty tasaiseksi. Oikeassa reunassa on virtapainike ja vasemmassa reunassa äänenvoimakkuuspainikkeet.

Realme on julkaissut puhelimesta myös ensimmäisen videon, jossa laite on esillä. Videon voi katsoa alapuolelta.

Realme GT 2 Master Explorer Edition on paljastunut aikaisemmin jo kiinalaisen Tenaan tietokannasta, joten puhelimesta on jo nyt varsin hyvä käsitys. Tenaan mukaan puhelimessa on 6,7 tuuman kokoinen näyttöpaneeli, jossa on 2400 x 1080 pikselin tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Näyttö perustuu AMOLED-tekniikkaan. Näytössä on nähtävästi keskitetty etukamerareikä ja siinä on 16 megapikselin selfiekamera.

 

Takaosan kamerajärjestelmä koostuu 50 megapikselin pää- ja ultralaajakulmakameroista, joiden rinnalla on 2 megapikselin syvyyskamera. Tehoista tulee vastaamaan Qualcommin hiljattain julkaisema Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri, joten Realme GT 2 Master Explorer Edition on yksi ensimmäisistä järjestelmäpiirin saavista puhelimista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Realme GT 2 Master Explorer Edition tulee tarjolle 6, 8 ja 12 gigatavun RAM-muisteilla sekä 128, 256 ja 512 gigatavun sisäisellä tallennustilalla. Tenaa vahvistaa puhelimessa olevan 5000 milliampeeritunnin akku sekä 100 watin pikalataus. Lisäksi laitteessa on näyttöön integroitu sormenjälkilukija sekä Android 12 -käyttöjärjestelmä.

Tenaan mukaan puhelimen mitat olisivat 161,3 x 74,3 x 8,2 millimetriä ja painoa on 199 grammaa. Väriversioiksi on lueteltu valkoinen, ruskea sekä vihreä.

Lähde: Twitter (Realme)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme