RealmeYleinen

Realme GT2 Explorer Master -puhelimen kuvat ja tiedot paljastuivat – odotettavasti yksi ensimmäisistä Snapdragon 8+ Gen 1 -puhelimista

Realme GT2 Explorer Master

Realme on valmistelemassa uuden huippupuhelimen julkaisua, sillä nyt nettiin on ilmestynyt tietoja Realme GT2 Explorer Master -puhelimesta. Kyseessä on seuraaja viime vuoden Realme GT Explorer Master -puhelimelle, ja nyt uutuusversiosta on paljastunut kuvia ja tietoja kiinalaisen televiranomaisen Tenaan kautta.

Tenaan tietokannasta on löytynyt puhelin, jonka mallinumero on RMX3551. Tenaa paljastaa puhelimesta ensimmäiset kuvat, jotka paljastavat varsin hyvin laitteen muotoilun. Realme GT2 Explorer Masterin takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Kuvien perusteella puhelimessa olisi kyljiltään tasainen alumiinikehys, mutta oikeastaan mitään muuta kuvista ei kunnolla voi päätellä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sertifiointitietokantaan on tuttuun tapaan myös lisätty puhelimen tärkeimmät tekniset tiedot. Tenaan mukaan puhelimessa on 6,7 tuuman kokoinen näyttöpaneeli, jossa on 2400 x 1080 pikselin tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Näyttö perustuu AMOLED-tekniikkaan. Näytössä on nähtävästi keskitetty etukamerareikä ja siinä on 16 megapikselin selfiekamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Takaosan kamerajärjestelmä koostuu 50 megapikselin pää- ja ultralaajakulmakameroista, joiden rinnalla on 2 megapikselin syvyyskamera. Tehoista tulee vastaamaan Qualcommin hiljattain julkaisema Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri, joten Realme GT2 Explorer Master saattaa olla yksi ensimmäisistä järjestelmäpiirin saavista puhelimista.

Realme GT2 Explorer Master tulee tarjolle 6, 8 ja 12 gigatavun RAM-muisteilla sekä 128, 256 ja 512 gigatavun sisäisellä tallennustilalla. Tenaa vahvistaa puhelimessa olevan 5000 milliampeeritunnin akku sekä 100 watin pikalataus. Lisäksi laitteessa on näyttöön integroitu sormenjälkilukija sekä Android 12 -käyttöjärjestelmä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tenaan mukaan puhelimen mitat olisivat 161,3 x 74,3 x 8,2 millimetriä ja painoa on 199 grammaa. Väriversioiksi on lueteltu valkoinen, ruskea sekä vihreä.

Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin Realme GT2 Explorer Master tullaan julkaisemaan. Todennäköisesti julkistus tapahtuu ainakin Kiinan markkinoilla lähiviikkoina.

Lähde: Tenaa (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme