RedmiYleinen

Redmi 9A ja Redmi 9C julkaistaan huomenna – ensimmäiset kuvat vuotivat Redmi 9A -puhelimesta

Xiaomin tytärbrändi Redmi on julkaissut jo Euroopassa uuden edullisemman hintapisteen Redmi 9 -puhelimen, mutta nyt mallisto on laajentumassa kahdella muullakin mallilla, jotka ovat Redmi 9A sekä Redmi 9C. Molemmat uutuuspuhelimet tullaan julkaisemaan jo huomenna 30. kesäkuuta.

Tällä kertaa nettiin on vuodettu tarkkoja kuvia Redmi 9A -puhelimesta, joka on tulossa tarjolle ainakin kolmessa väriversiossa, jotka ovat Midnight Grey, Twilight Blue sekä Peacock Green. Kuvista nähdään, että Redmi 9A tulee saamaan pisaralovella varustellun näyttöpaneelin, jossa on pyöristetyt kulmat ja minimoidut kehykset. Lisäksi puhelimen takaosassa on nähtävillä vasempaan yläkulmaan sijoitettu kamera-alue, jossa on yksi kamerasensori ja LED-salamavalo. Takaosassa on myös Redmi-logo. Puhelimen vasemmassa kyljessä nähdään SIM-korttitelakka ja oikeassa kyljessä on virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietojen mukaan Redmi 9A:n näyttö olisi kooltaan 6,53 tuumaa ja siinä on HD+ -tarkkuus. Etukameran tarkkuuden odotetaan olevan 5 megapikselin ja takaosassa on todennäköisesti 13 megapikselin kamerasensori. Tehoista pitäisi vastata MediaTekin kehittämä Helio G25 -järjestelmäpiirin, jonka rinnalla on 3 gigatavua RAM-muistia sekä 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Redmi 9A tulee saamaan myös microSD-muistikorttipaikan ja 5000 milliampeeritunnin akun.

Euroopan markkinoilla Redmi 9A -puhelimen hinnoittelun odotetaan asettuvan 100-120 euroon. Julkaisu tapahtuu siis jo huomenna 30. kesäkuuta Redmi 9C -puhelimen kanssa.

Lähde: Playfuldroid.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Redmi