HonorYleinen

Uusissa vuotokuvissa pian julkaistava Honor X10 Max -puhelin – paljastunut kolmessa väriversiossa

Honorin tiedetään julkaisevan Kiinassa uuden Honor X10 Max -puhelimen todennäköisesti yhdessä Honor 30 Lite -puhelimen kanssa 2. heinäkuuta. Honor on jo itsekin julkaissut Weibossa kuvia tulevista puhelimista, mutta nyt ensimmäistä kertaa Honor X10 Max on esillä live-vuotokuvissa.

Tuoreissa kuvissa vielä julkaisematon Honor X10 Max on esillä kolmessa väriversiossa, jotka ovat sininen, musta ja hopea. Kuvat vahvistanut laitteen muovisen rungon, jossa on esillä perinteikäs 3,5 millimetrin kuulokeliitin, stereokaiuttimet sekä USB-C-tyypin latausliitin. Puhelimen takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on kaksi kamerasensoria sekä LED-salamavalo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietojen mukaan puhelimessa olisi MediaTekin kehittämä integroidulla 5G-moodemilla varusteltu Dimensity 800 -järjestelmäpiiri, 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Näyttö on kooltaan 7,09 tuumaa ja se on kauttaaltaan tasainen ja pohjautuu LCD-tekniikkaan. Takaosan kamerat ovat todennäköisesti 48 megapikselin pääkamera sekä 2 megapikselin syvyysterävyyskamera. Honor X10 Maxin akunkestosta vastannee 5000 milliampeeritunnin akku.

Nyt vuotokuvissa nähty Honor X10 Max tullaan julkaisemaan Kiinassa siis 2. heinäkuuta, eli tämän viikon torstaina. Toistaiseksi Honor ei ole vahvistanut aikeitaan tuoda Honor X10 Max -puhelinta myyntiin Euroopassa.

Lähde: Sparrowsnews.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor