NubiaRealmeRedmiYleinen

Redmi, Nubia ja Realme vahvistivat: Snapdragon 855 Plus -puhelimet kehitteillä

Qualcomm julkaisi hiljattain uuden Snapdragon 855 Plus -järjestelmäpiirin, joka on hieman tehokkaampi kuin edeltäjänsä Snapdragon 855. Tällä hetkellä muun muassa ASUS on vahvistanut tulevan ROG Phone 2 -puhelimen saavan päivitetyn järjestelmäpiirin, mutta myös kiinalaiset valmistajat, kuten Redmi ja Realme ovat vihjanneet Snapdragon 855 Plus -järjestelmäpiirin tulevan puhelimiinsa myöhemmin tänä vuonna.

Redmi-johtajan postaus Weibossa.

Pian Snapdragon 855 Plussan julkaisun jälkeen Redmin johtaja Lu Weibing julkaisi Weibossa viestin, jossa vihjataan Snapdragon 855 Plus -järjestelmäpiirin käytöstä. Aikaisemmin Redmin johtaja on myös vihjannut tulevassa Redmi-huippupuhelimessa olevan infrapunalähetin ja stereo-kaiuttimet, joita ei nykyisestä Redmi K20 Pro -puhelimesta löydy. Xiaomin odotetaan hyödyntävän uutta järjestelmäpiiriä syksyllä julkaistavassa Xiaomi Mi MIX 4 -puhelimessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Realme postaus Weibossa.

Myös Realme on jakanut Weibossa Qualcomm Kiinan Snapdragon 855 Plus -postauksen. Realme on keskittynyt tähän asti julkaisemaan vain keskihintaluokan älypuhelimia, mutta Weibo-julkaisu vihjannee mahdollisesta huippupuhelimesta. Huhujen mukaan huippupuhelin voisi kantaa nimeä Realme X Pro.

Lisäksi Nubia on kertonut julkaisevansa uuden version yhtiön Red Magic 3 -puhelimesta, jossa tullaan hyödyntämään Snapdragon 855 Plus -järjestelmäpiiriä. Nubia on vahvistanut asian Weibo-palvelussa, mutta ei ole kertonut laitteelle julkaisupäivämäärää.

Uusi Snapdragon 855 Plus -järjestelmäpiiri on suunniteltu erityisesti pelipuhelimille. Suurin muutos uutuuspiirissä on tehty grafiikkaprosessoriin, sillä Adreno 640 on kellotettu tehokkaammaksi ja sen pitäisi tarjota nyt jopa 15 prosenttia paremman suoristuskyvyn. Lisäksi Qualcomm on nostanut piirin Kryo 485 -ytimen kellotaajuuden 2,96 GHz:iin, kun Snapdragon 855 -versiossa sen kellotaajuus oli 2,84 GHz.

Nubia vihjaa tulevasta Snapdragon 855 Plus -puhelimesta.

Lähde: Gizmochina.com 1, 2

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nubia