ASUSYleinen

Vuotokuvissa ASUS ROG Phone 2 – Varusteltu uudella Snapdragon 855 Plus -järjestelmäpiirillä

ASUS on vahvistanut julkaisevansa uuden ROG Phone 2 -pelipuhelimen 23. heinäkuuta 2019 Kiinan markkinoille. ROG Phone 2 -puhelimen odotetaan olevan myös markkinoiden ensimmäinen puhelin Qualcommin eilen julkaisemalla Snapdragon 855 Plus -järjestelmäpiirillä.

Tällä kertaa tulevasta pelipuhelimesta on julkaistu Kiinassa livevuotokuvia, joissa on esillä puhelimen etuosa. Edestäpäin puhelin näyttää aivan edeltäjältään, sillä näytön ylä- ja alapuolilla on nähtävillä kaiuttimet sekä näytön yläpuolella on myös etukamera. Tietojen mukaan puhelimen näytössä olisi 120 Hz virkistystaajuus, mutta resoluutiosta ei toistaiseksi ole tietoa. Yksi kuvista vahvistaa, että näytön virkistystaajuutta voi vaihdella 60 Hz, 90 Hz ja 120 Hz välillä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa nähtävä Snapdragon 855 Plus -järjestelmäpiiri on suunniteltu erityisesti pelipuhelimille. Suurin muutos uutuuspiirissä on tehty grafiikkaprosessoriin, sillä Adreno 640 on kellotettu tehokkaammaksi ja sen pitäisi tarjota nyt jopa 15 prosenttia paremman suoristuskyvyn. Lisäksi Qualcomm on nostanut piirin Kryo 485 -ytimen kellotaajuuden 2,96 GHz:iin, kun Snapdragon 855 -versiossa sen kellotaajuus oli 2,84 GHz.

ASUS julkaisee uuden pelipuhelimensa siis Kiinassa 23. heinäkuuta, mutta julkaisusta Euroopassa ei vielä ole tietoa.

Lähde: GSMArena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:ASUS